Digidexo.com

Hvordan bekjempe tretthet Med Enkle vaner

Millioner av mennesker lider av utmattelse. Du kan bekjempe tretthet ved å prøve ut og utvikle noen enkle vaner som å sitte rett, spise frukt, stimulerende trykkpunkter i øret og bruke vann til å bekjempe tretthet.

Bruksanvisning

Hvordan bekjempe tretthet Med Enkle vaner

•  Sitt rett til å bekjempe tretthet. Bare femten minutter med lesing eller skriving i feil posisjon vil eksos nakken, skuldrene og øvre rygg muskler. Reclining litt for å lindre muskelspenninger fra korsryggen er et bedre valg. Flytt inn i ulike positurer hele dagen for å forbedre sirkulasjonen og redusere muskeltretthet.

spise bananer vil friske deg opp. Bananer inneholder tre naturlig sukker, sukrose, fruktose og glukose. Bananer inneholder også rikelig med fiber. De gir deg en umiddelbar betydelig og vedvarende økning av energi. Prøv å lage energi forsterke retter, ved å blande frukt som bananer med alle typer bær som du liker å spise. Du kan blande frukt i en bolle eller spise dem separat. Lag en smoothie drink ved å kombinere frukt i blender. Bland en banan, 1/4 kopp bær, 1/2 kopp vanilje yoghurt, og et par isbiter. Drikk det sakte og nyte.

Rubbing ørene er en måte å få mer energi. Høres dumt, men det fungerer. Stimulere trykkpunkter i øret kan øke energiflyten. For et løft, forsiktig gni øret i ett minutt. Øret vil bli varm, dette er et tegn på at blodet sirkulerer. Du vil føle at du har mer futt i trinn. Bading med grapefrukt er også kjent for sin oppkvikkende evne. Suds opp i en grapefrukt duftende dusj eller bad, og du vil være ut døren med et smil på ansiktet ditt på et blunk. For å få blodsirkulasjonen i gang, må du bruke en kroppsskrubb, strukturert svamp eller hansker. Vannet bør være litt kult å gi kroppen din en forfriskende løft.

Prøv det kalde vannet kur for å bekjempe tretthet. Fukt ansiktet og nakken med kaldt vann fra springen. Neste gurgle med kaldt vann. Ditt ansikt, nakke og hals er sensitiv og sjokke dem med kaldt vann midlertidig avleder energigivende blod til alle muskler i kroppen din. Bruke isbiter er en annen forfriskende måte å oppdatere. Bare ta en isbit og gni den over ansiktet og øyelokk for et sekund. Du vil bli overrasket over hvor våken du er.