Digidexo.com

Hvordan Stay Positive når du føler deg deprimert

Depresjon er en lidelse forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen. Det manifesterer seg i både fysiske og følelsesmessige symptomer. Tretthet, kvalme, tristhet og en manglende evne til å konsentrere seg er bare noen av de mange symptomer på depresjon. Det er ikke lett å holde positivt når du er deprimert, men det er skritt du kan ta for å lette noen av symptomene.

Bruksanvisning

•  Vurdere aspekter av livet ditt som du kan være takknemlig. Selv om det er for smilet til en fremmed, er det mange ting du kan finne. Robert Emmons og Michael McCullough, i sin studie "Mål og perspektiver av takknemlighet» foreslå å holde en takknemlighet journal. En gang i uken tar noen minutter å sette seg ned med papir og blyant og liste fem ting som du er takknemlig. Akkurat det handler om å legge merke til noen gode ting om livet ditt, og være virkelig takknemlig for dem, kan øke din lykke.

Legg merke til de små miraklene som skjer hver dag. Noen ganger er det å finne kvartalet i sofaen puter når du trenger 25 cent mer å kjøpe noe. Kanskje er det en telefon fra noen som har akkurat den rette budskapet for deg i akkurat rett tid. I stedet for å dvele ved din indre smerte og sorg, forventer mirakler som vil skje, enten du er merke eller ikke. Jo mer du ser på dem, jo ​​mer vil du finne.

Husk at ingenting i livet er permanent. Hvor du er i dag er ikke nødvendigvis der du vil være i morgen, eller neste uke eller neste måned. Tenk på hva livet var som for fem år siden, og du sikkert vil legge merke til hvor mye det har endret seg siden da. Uansett hva du føler akkurat nå, uansett tilstand livet ditt er i, er det midlertidig. Når som helst kan det, og det vil, endring.

Tenk på hvor mye bedre du er enn noen mennesker. Det høres kanskje banalt, men det finnes folk som har det verre enn deg. Fysisk, mentalt og økonomisk utfordret enkeltpersoner tendens til å føle seg isolert og unike. Det er andre i din situasjon, og andre som er verre stilt enn deg.

Husk at livet noen ganger drar oss ned slik at vi blir tvunget til å se på det fra et annet perspektiv. Vi får disse mulighetene til å drive oss fremover, for å endre retning. Disse tidene er faktisk gaver, hvis brukt med omhu. Se på livet ditt, hva du holder å være verdifulle, og finne ut om, kanskje, det er andre måter å leve på som kan være bedre for deg - andre måter å håndtere mennesker, med hendelser og med livet. Depresjon kan beskrives som en "soul-verke," en måte for din psyke til å få din oppmerksomhet, for å hjelpe deg å mønstre opp mot til å forandre livet ditt.

Hint

  • Hvis depresjonen er alvorlig eller langvarig, snakke med en medisinsk faglig.