Digidexo.com

Hvordan Administrer øredråper

Øredråper er vanligvis foreskrevet for svømmer øre, voks fjerning, antibiotika øreinfeksjon behandling og post-kirurgi øret omsorg. På et tidspunkt, kan det hende du trenger å administrere øredråper til deg selv eller noen andre. Ved hjelp av øredråper er mer involvert enn bare å slippe en løsning i et øre. Det er sikkerhetsmessige hensyn og riktige prosedyrer for å forebygge skader, men samlet tildeling øredråper kan gjøres raskt og enkelt.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med antibakteriell håndsåpe for å hindre videre smitte i øret, og rist flasken for å være sikker på at medisinen er jevnt spredt over hele løsningen.

Bøy hodet, eller fortelle den som mottar behandling for å vippe hodet, slik at problemet øret vender opp.

Hold munnstykket på flasken rett over øregangen. Hvis du administrere dråper på deg selv, kan det hende du trenger et speil for å være sikker på at du har munnstykket riktig plassert.

Lett klem på flasken til det foreskrevne antall dråper faller inn i øret, og la hodet ditt (eller den andre personens hode) vippet i to eller tre minutter, slik at løsningen for å kjøre helt inn i øret.

Gjenoppta en vanlig hodeposisjon, og tørke noen løsning fra rundt utsiden av øret med et rent håndkle.

Tips og advarsler

  • Ikke la munnstykket av dropper å røre noe. Hold det avkortet når den ikke er i bruk. Droppers som er atskilt fra flasken bør desinfiseres mellom bruker og holdt i en beskyttende plastposen. Ikke stikk noen gjenstander direkte inn i øret ditt, så du kan forårsake alvorlig skade og mulig hørselstap.