Digidexo.com

Hvordan lage enkle sunne Supper

Å spise suppe er en fin måte å begynne å spise sunt. En studie fra Pennsylvania State University viste at å spise suppe før et måltid hjulpet folk spiser 100 færre kalorier i løpet av selve måltidet. Best av alt, kan supper også være billig og enkelt å lage.

Hvordan lage enkle sunne Supper

Velg din base. Du kan bruke kylling, biff, eller grønnsaksbuljong fra en kan, eller du kan blande buljongterninger med vann og koke. I begge tilfeller, sørg for å velge en sunn base som ikke inkluderer MSG.

Velg friske grønnsaker som er i sesong, kjøpe dem på en lokal bonde marked hvis mulig. Disse grønnsakene vil ha den beste smaken.

Kok grønnsakene i suppen. Legg de tøffere grønnsaker (f.eks løk) først, og de lett kokte grønnsaker (f.eks søtpoteter) siste.

Legg til en boks med bønner (f.eks, nyre, svart, pinto).

Legg tørkede urter mot slutten av steketiden. Hvis du bruker friske urter, legg dem med grønnsakene. Ved hjelp av urter kan kutte ned på mengden salt du vil legge til suppe, som vil gjøre det sunnere.

Hint

  • Dryss parmesan eller mozzarella ost på toppen av suppen, hvis ønskelig. Tenk servering med hele hvete krutonger eller en skive grovbrød. Det kan være lurt å gjøre en stor gruppe med suppe og fryse den i mindre porsjoner for senere.
  • Ikke legg mye urter på en gang. I stedet, legge til litt og deretter smake suppe, og legger mer hvis nødvendig.