Digidexo.com

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Slik unngår du at Abdominal Adheranser


Voksninger er klebrige arr som forårsaker en unormal union av separate organer og vev overflater. Abdominal adhesjoner er dannet som et resultat av en inflammatorisk prosess etter kirurgiske prosedyrer gjort innenfor regionen. Etter operasjonen i magen, er tråder av fibrøs arr vev dannet på svært flekk av det opererte området, og noen ganger kan strekke seg utover stedet av snittet (for eksempel rundt de omkringliggende mage vegger eller organer). Hvis disse adhesjon utvikle forbi punktet i snitt, de kan bindes, unormal vind eller hemme vev innenfor området og skade funksjonene til berørte organer. Her er noen nyttige tips for å forhindre mage adhesjon.

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Pre-kirurgisk Forebygging av mage Adheranser

•  Spør en ekspert lege som spesialiserer mage tilfeller om din tilstand. Du bør være svært forsiktig i å velge riktig lege for å håndtere din abdominal tilstand. Det er andre som umiddelbart tyder på et kirurgisk inngrep, selv om det ikke er nødvendig. Ekspert leger er i saumfarer hver lille detalj av saken og kan foreslå effektive medisiner for å helbrede din tilstand - og de bare anbefale abdominal kirurgi når det er helt nødvendig for deg å ha en.

Snakk med legen din om legemidler som kan bidra til å hemme abdominal adhesjon. Når du er planlagt for en mageoperasjon, spør om medisiner som kan hindre vedheft, for eksempel Celebrex (Celecoxib), en muntlig stoff som opprinnelig ble utviklet for leddgikt som siden har vist seg å forhindre adhesjon. Medikamentet blir administrert før og umiddelbart etter operasjonen.

Kontroller at systemet er beskyttet mot adhesjon under operasjonen. Det kan være lurt å spørre legen din om sikkerhetstiltakene han gjelder å hindre deg fra å ha alvorlige sammenvoksninger etter operasjonen. Innsetting av syntetiske fiber barrierer kan hjelpe i noen tilfeller. Disse halvfast stoff tynne ark av barriereprodukter blir satt inn ved slutten av en operasjon på det punktet av innsnitt. Disse nyttige barrierer er trygge og oppløses i kroppen over tid. Det kan ikke forhindre arrdannelse i seg selv, men er gunstig for å hindre organer og vev overflater ikke henger sammen.

Diskuter hvilken type operasjon du er planlagt for, samt kompetanse på kirurger som vil håndtere driften. Du har rett til å vite alt om operasjonen, så ikke nøl med å stille spørsmål om det. Utfallet av operasjonen i stor grad avhenger av forsiktig håndtering av kirurgene som skal operere på deg.

Sikkerhets Kirurgiske metoder for å unngå mage Adheranser

Bruk pudderfrie hansker ved kirurgiske inngrep innenfor mageområdet. Som en kirurg eller en kirurgisk sykepleier, må du se til at bekkenhulen av det opererte pasienten ikke er i kontakt med unødvendige ytre stoffer under drift, slik som pulver fra operasjonshansker, da dette øker risikoen for mage adhesjon.

Limit manipulering av organer som ikke er inkludert i prosedyren. Når du arbeider med mage operasjoner, må du lære å formulere ikke bare effektive kirurgiske metoder, men også de som minimerer håndtering av organer som ikke er relatert til prosedyren for å redusere risikoen for alvorlig vedheft.

Vet de riktige metodene for rensing en operert hulrom. Dette er en annen sikkerhetsmetode som kirurgiske fagfolk må søke å minimere vedheft formasjon. Unngå å bruke kirurgiske svamper som er tørre, og husk at riktig vanning av opererte hulrom må gjøres for å opprettholde renslighet av området under og etter inngrepet.

Vær svært forsiktig i å gjøre incisions og sting når de opererer i bukhulen. Som kirurg, bør du observere skikkelig forsiktighet for å unngå uønsket skade på nærliggende organer, blodårer eller vev overflater rundt det opererte området. Pass også på å gi riktig størrelse på sutur tråder som passer til området eller områder som blir operert.

Hint

  • Det er virkelig ingen måte å stoppe arrdannelse. Dannelse av arr er kroppens normale mekanismen for reparasjon i respons til kirurgi, traume eller infeksjon i vevene. Fremgangsmåtene ovenfor kan ikke hindre den normale prosessen med en arrdannelse sårheling, men alle er fordelaktig for å unngå alvorlige formasjoner av sammenvoksninger som kan føre til unormal binding av adskilte organer eller vev.