Digidexo.com

Hvordan Kolon Renset at Home

Et kolon rens er en effektiv måte å fjerne giftstoffer som har akkumulert i systemet. Det er flere måter å rense kolon. Og mens mange mennesker foretrekker colonic vanning administrert av en profesjonell, er det mulig å rense kolon hjemme. Regelmessig kolon rensing kan lette en rekke mage plager som forstoppelse. Videre kan det redusere sjansene for å utvikle tykktarmskreft og andre fordøyelses forhold.

Hvordan Kolon Renset at Home

•  Ta urte kosttilskudd. Flere urter og kosttilskudd fungere som et naturlig avføringsmiddel og effektivt kan rense kolon. Disse inkluderer kalkun rabarbra, som er en tarm renere, og Cascara Sagrada, som er en mild kolon cleanser. Andre kosttilskudd vist seg å fremme et sunt fordøyelseskanalen omfatter linfrø, Senna, snekke frø og oliven blad ekstrakter.

Bruk en klyster for å rense tykktarmen. Det finnes ulike typer klyster - vann, leire og kaffe. Dessverre, Klyster er rotete og noen ganger ubehagelig. Hva mer er, har de ikke rengjøre hele tykktarmen. Denne type kolon renset hovedsakelig fjerner avfall og toksiner som ligger i den nedre tarm.

Øk fiber inntaket. En naturlig og enkel måte å fullføre et kolon rens hjemme innebærer å redusere fett og natrium inntak, og øke fiber inntaket. Ta 30 mg fiber om dagen. Kjøpe fiber kosttilskudd, eller øke inntaket av frukt og grønnsaker. Et høyt fiber diett letter constipates, hjelper med vekttap og reduserer risikoen for å utvikle fordøyelsesproblemer.

Fullfør en avgiftning diett. Fjerne avfall og giftstoffer fra kroppen er en av de beste måtene å forbedre din generelle helse. Toksiner kan bygge opp i tarmen eller tykktarmen; og mens kolon renser kvitt tarmen hos disse giftstoffer, kan en komplett avgiftning eliminere giftstoffer ligger i hele kroppen, og forbedre lever, nyre og hjertefunksjon. Effektive avgiftning dietter inkluderer frukt og grønnsaker dietter, grønnsaksbuljong og suppe dietter og juice dietter (se Ressurser nedenfor).

Drikk rikelig med vann. Som avfall og giftstoffer forlater kroppen din, så gjør væsker. Holde kroppen hydrert under et kolon rens ved å drikke 8 til 10 glass vann om dagen.