Digidexo.com

Sunn 7-Day Diet

Fad dietter kan føre til mye mer problemer enn de faktisk løse. De lover usunn resultater og raske vekttap som er bare ikke verdt det i det lange løp. Det er langt bedre å planlegge et sunt kosthold og gå ned i vekt gradvis og naturlig.

Kalori teller

Å begynne en ny, sunn syv-dagers diett plan, først finne din ideelle kaloriinntaket. Den riktige kalori teller for hver person vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert nåværende vekt, høyde, aktivitetsnivå, alder og kjønn. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å finne riktig antall kalorier for å konsumere per dag for å opprettholde din nåværende vekt. Ett kilo i vekt er lik 3500 kalorier. Et sunt kosthold bør resultere i kun en en-til to-kilos vekttap.

Planlegge måltider

Planlegging måltider på forhånd vil hjelpe deg å holde kontroll over mengden mat du spiser, samt hvor mange kalorier du forbruker i løpet av uken. De fleste vellykkede dietter er godt planlagt på forhånd, slik at du vet hva du spiser til hvert måltid, hver dag i uken. Dette er spesielt viktig for dem som nettopp har begynt med kostholdet. Over tid vil det bli enklere å tilberede måltider.

Det er viktig at maten planlegges gjennom hele dagen for å holde sulten i sjakk. Du kan velge å spise frokost, lunsj og middag med snacks midt morgen og på ettermiddagen. Eller så kan du velge å spise seks mindre måltider utover dagen. Uansett hva du velger, er det viktigste du bør gjøre for din sunn syv-dagers diett for å sørge for at du ikke tillate deg selv å gå sulten. Dette kan drepe din diett.

Dine måltider bør være godt balansert med frukt og grønnsaker, magert kjøtt og proteiner, karbohydrater og en liten mengde sunt fett. En diett plan som inneholder en godt balansert, lav kalori, lav fett og velsmakende rett til hvert måltid er vanligvis den mest vellykkede.

Skjulte Kalorier

Vær oppmerksom på områder der kalorier kan legge opp, som din morgenkaffe. Det er overraskende hvor mange kalorier kan være i en kopp kaffe rett og slett på grunn av hva du kan legge til det. Kaffe på egen hånd har ikke mange kalorier, men når du legger krem ​​eller flavored creamers og sukker, kan kaloriene legge opp. Hvis du absolutt må ha en kopp kaffe om morgenen, kan du prøve å drikke det svart eller bytte til en lavere kalori, lav fett Creamer og kutte ut sukker.

Hydrate

Vann er en viktig del av enhver sunt kosthold. Minst åtte glass vann er en dag som er nødvendig for at kroppen skal fungere skikkelig. De som trener også vil kreve mer vann for å erstatte den fuktighet som går tapt ved fysisk aktivitet. Også, for hver kopp kaffe eller drikke med koffein at du drikker, legge til en ekstra kopp vann. Koffein tørker kroppen.