Digidexo.com

Fakta om ernæring etiketter for Kids

Fakta om ernæring etiketter for Kids


Den Ernæring Merking og opplæringsloven ble innført i 1990, noe som gjør det til et juridisk krav for produkter til detaljernæringsmessige informasjon på emballasjen. Mange produkter, særlig rettet mot barn, gi villedende informasjon for å gjøre det virke som et sunnere valg. En undersøkelse utført av British Heart Foundation fant at 90 prosent av foreldrene misforstått den ernæringsmessige informasjon om barnas mat. Forstå de ernæringsmessige behovene til barnet ditt og alltid lese liten skrift på mat emballasje; ikke bli villedet av dristige påstander som "fri for kunstige farger og smaker" - dette indikerer ikke et sunt produkt.

Ernæringsmessige etiketter

"Næringsinnhold" eller "ernæringsmessige fakta" etiketter er obligatoriske på matemballasje. Produsenter er pålagt å presentere fakta om visse næringsstoffer, vitaminer og mineraler som anses å være den mest sammenhengende med de viktigste helsemessige problemer. Dette er kalorier, fett, mettet fett, kolesterol, total karbohydrat, fiber, sukker, protein, vitamin A og C, kalsium og jern. Andre ernæringsmessige data kan gis på produsentens skjønn.

Barnets behov

Ernæringsmessige fakta etiketter ofte detalj andelen av det daglige anbefalte kvote (RDA) for hver ernæringshjelp. Dette er satt på en 2000-kalori diett, anbefales for den gjennomsnittlige kvinne for å opprettholde sin nåværende vekt og kroppssammensetning. Avhengig av alder og kjønn på barnet ditt, hennes behov vil trolig være vesentlig forskjellig. Bruk en "RDA for Children" diagram, som fastsatt i avsnittet, for å identifisere de enkelte ernæringsmessige behovene til barnet ditt.

Visning Størrelse

Verdier på næringsinnhold etiketter ofte vises i form av 100 gram produkt, og / eller servering størrelse. Det er viktig å ta oppmerksom på servering størrelse barnet ditt er forbruker for å arbeide ut sin ernæringsmessige inntak fra det produktet. For eksempel kan en typisk porsjon av kornstørrelsen, som beskrevet på den gjennomsnittlige korn boksen, varierer fra 30 til 50 gram. En voksende tenåring, men er sannsynlig å konsumere minst dobbelt denne delen størrelse med hver servering. Den ernæringsmessige data levert ville derfor må dobles for å beregne næringsinntaket.

Mat uten etiketter

Ernæringsmessige informasjon kanskje ikke tilgjengelig for alle matvarer som frisk frukt og grønnsaker, eller kjøtt. Kjøp en ernæringsmessig data ressurs bok eller bruke en internett ernæring database, som gitt i Resources i denne artikkelen, for å finne ernæringsmessige fakta for disse produktene.