Digidexo.com

Hvordan behandle Nyre Cyste Pain

Nyrecyster er forårsaket av polycystisk nyresykdom (PKD), en sykdom som kan føre til smerter og ubehag i lider, særlig i ryggen eller sidene. Selv om PKD er en progressiv, uhelbredelig sykdom, er det behandlingstilbud tilgjengelig for å håndtere smerte og ubehag forårsaket av cyster.

Hvordan behandle Nyre Cyste Pain

Hvordan behandle Nyre Cyste Pain

•  Bestem hva som forårsaker smertene. Nyre cyst smerter kan være forårsaket av infeksjon, cyste utvidelse eller blødning av cyste. Når legen din har bestemt hva som forårsaker ubehag, kan behandlingstilbud bli diskutert.

Utfør kirurgi for å fjerne eller drenere cyster. Hvis en pasient opplever ekstrem smerte på grunn av nyrecyster, kan en kirurg velge å kirurgisk fjerne større cyster eller kloakk eksisterende cyster hvis de er for mange for fullstendig fjerning.

Unn underliggende infeksjoner. Nyrecyster lider er mer tilbøyelige til å lide nyre, blære og urinveisinfeksjoner. For å behandle smerter forbundet med disse infeksjonene, er det viktig å gå til legen din som vil foreskrive antibiotika for å bli kvitt infeksjonen. Når den underliggende infeksjon er blitt behandlet, bør minske smerten.

Gjør sunne livsstilsvalg. Slutte å røyke, spise en diett lav på protein, kalium, salt og fosfor, trene og kontrollere blodtrykket kan hjelpe bremse utviklingen av PKD og bremse ekspansjon og vekst av cyster, og dermed hindre potensiell smerte i fremtiden.