Digidexo.com

Slik Kombiner Aspirin og Tylenol

Slik Kombiner Aspirin og Tylenol


Både aspirin og Tylenol er over-the-counter smertestillende medikamenter som kan brukes for en rekke verk og smerter. Tylenol viktigste ingrediensen er paracetamol, som arbeider for å lindre smerte og redusere feber ved å målrette hjernens smertesignaler og kontrollere kroppens temperatur, ifølge American Academy of Family Physicians. Aspirin, på den annen side, er en anti-inflammatorisk medikament. For muskelsmerter og ryggsmerter, er det ofte nyttig å kombinere aspirin og Tylenol. De to stoffene virker forskjellig, så de er ofte mer effektive i å lindre smerte når de brukes sammen.

Bruksanvisning

•  Ta aspirin og Tylenol separat. Les etiketter for å sørge for at du tar riktig dosering. Den maksimale mengden av paracetamol for voksne er 1000 mg per dose og 4000 mg per dag. Det er særlig nødvendig å følge disse retningslinjene fordi et overskudd av paracetamol kan gi leverskade.

Drikk et fullt glass vann etter å svelge piller. Ta aspirin med mat, noe som kan minske sjansen for magesyke.

Hvis du heller vil ta en kombinert narkotika, prøv excedrin Back & Body. Det finnes flere former av excedrin, men noen inneholder aspirin, acetaminofen og koffein. Excedrin Back & Body inneholder kun paracetamol og aspirin, og brukes til å behandle muskelsmerter, ryggsmerter og leddgikt smerte. Sørg for å ta riktig dose som vist på etiketten.

Svelg excedrin piller med et fullt glass vann. Ikke ta mer enn åtte piller i løpet av 24 timer.

Unngå å drikke alkohol mens du tar enten excedrin eller aspirin og Tylenol sammen. Alkoholbruk kan øke din risiko for leverskade eller mageblødning, ifølge Drugs.com.

Tips og advarsler

  • Ikke ta aspirin hvis du vet du er allergisk; Hvis du har tre eller flere drinker av alkohol om dagen; eller hvis du har magesår, leversykdom, nyresykdom eller hjertesykdom.
  • Ikke ta Tylenol hvis du har nyre- eller leversykdom, regelmessig drikker alkohol, eller hvis du allerede tar en medisin som har paracetamol i den.