Digidexo.com

Hvordan man skal oppnå en flat mage

Hvordan man skal oppnå en flat mage


Bære overvekt i magen øker risikoen for kroniske sykdommer som type 2 diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, visse kreftformer og Alzheimers, ifølge Dr. D. Milton Stokes i "Flat Belly Diet for menn." Å gjøre endringer i kostholdet i ditt kosthold og legge til trening til din daglige rutine kan hjelpe deg å oppnå en trimmer midje og redusere risikoen for vekt-relaterte sykdommer.

Bruksanvisning

•  Spis frokost innen en time etter waking og deretter plass måltidene jevnt utover dagen, hver tredje til fjerde time fra hverandre. Den tidsbestemte kostholdsplan regulerer blodsukkeret og insulinnivået til å kontrollere sult og rev opp stoffskiftet.

Klargjør balanserte måltider som inneholder ferske råvarer, hele korn, magre proteiner og plantebasert fett og natrium-free krydder. Kombinasjonen whittles bort magen fett mens du holder deg full, fornøyd og næring.

Unngå bordsalt, saltbaserte krydder og svært bearbeidet mat for å oppnå en flat mage. Vann er tiltrukket av natrium, så når du spiser et overskudd, vil du holde på mer væske og bære ekstra vann vekt i din midtseksjon. Øk vanninntaket for å bringe kroppen tilbake til balanse og bruk saltfrie krydder.

Visual riktig porsjonsstørrelser for å kontrollere kalorier. En kopp er omtrent på størrelse med en baseball; 1/4 kopp ligner på en golf ball; en 3 oz. servering av protein er på størrelse med en kortstokk; og 1 ss. er på størrelse med tommelen, hvor den bøyer til spissen.

Ta en fem til 15 minutters gange etter hvert måltid. Bevege kroppen bidrar til å løslate luft fanget i mage-tarmkanalen, trykkavlastning og oppblåsthet i magen. Delta i ekstra trening som løfte vekter, spille tennis og jogging for å ytterligere øke stoffskiftet.

målrette magemusklene som rectus abdominis, tverrstilt abdominis, interne og eksterne obliques to eller tre dager i uken med en ab krets. Eksempler på øvelser er den tradisjonelle knase, nedgang crunch, toe touch, flagre kick, side bend, plank og kne raise.

Hint

  • Koordinere med din fastlege en diett og mosjon plan optimal for helsen din.