Digidexo.com

Bruk av Honey i Skin Lightening

Din hud, spesielt huden i ansiktet ditt, er eksponert for sol og utendørs elementer i løpet av dagen. Dette kan føre til unormal pigmentering og ujevn mørkere i huden på ansiktet og andre områder av huden. Det finnes ulike hjemmelaget hud lightening teknikker som bruker honning å hjelpe selv og lette huden.

Skin Misfarging

Det finnes ulike former for misfarging som å bruke honning kan adressere. Honning fungerer som en mykgjørende på huden lightening og misfarging av huden. Det hjelper til å myke opp og berolige huden som lightening ingrediens "blekemidler" huden. Mange mennesker opplever misfarging fra langvarig eksponering for solen. Dette kan resultere i solflekker i ansiktet. Hormonelle ubalanser i kvinner som oppstår fra svangerskapet kan også føre til at huden blir misfarget. For å møte disse misfarging, kan du bruke hjemmelagde oppskrifter som involverer honning.

Honning og sitronsaft

Den vanligste typen "cream" hud maske er ved hjelp av en kombinasjon av honning og sitronsaft. Interaksjonen av de beroligende egenskaper av honning med bleke aspekter av sitronsaft skaper en oppskrift som langsomt og forsiktig lysere huden etter langvarig bruk. Ifølge Skincare09.com, fungerer honning som en emulsjon som mykgjør huden som sitronsaft lysere hud.

Oppskriften er ganske enkel og innebærer å blande 1 ss. honning med 1/2 ss. sitronsaft. Du kan bruke denne over ansiktet og la den sitte i 15 minutter. Gjør dette en gang om dagen i tre til fire uker.

Honning og Clay Mask

Du må skaffe dermatologisk leire for denne prosessen. Skincare09 anbefaler Multani Mitti eller Fullers Earth. Mos en banan i en bolle, tilsett litt honning (omtrent en skje) og noen aloe vera gel. Deretter legger i leire; du bør ha en lime konsistens. Hvis den er for tykk, kan du alltids legge melk å tynne pastaen. Påfør lim over en grundig vasket ansiktet. La den tørke (ca 30 minutter); fjernes med kaldt vann. Bruk denne metoden to ganger i uken. Du bør begynne å merke resultater etter to ukers bruk.

Almond og Honey Cream

Ifølge Lifestyle Lounge på ILoveIndia.com, har mandel også lightening egenskaper og er en god sammenkobling med honning som mykgjørende. Oppskrifter som innebærer å bruke honning og mandler anbefaler at du bruker 1/2 ss. av mandel pulver og 1 ts. av honning. Bland disse sammen og tilsett 1 ts. sitronsaft. Bruk denne lim til ansiktet ditt i 15 minutter og fjerne. Gjenta dette daglig i ca 3-4 uker.