Digidexo.com

Naturlig rette for urinveisinfeksjoner

Naturlig rette for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner er lett gjenkjennelig med en brennende følelse ved vannlating og sporadiske blod i urinen, samt følelsen av å måtte urinere, men ikke være i stand til. Selv om det er en rekke tradisjonelle medisinske behandlinger, det er også flere nyttige naturlige behandlinger for urinveisinfeksjoner.

Tranebær

Tranebær inneholder et stoff som hindrer bakterier i å feste seg inne i kroppen. Lenge kjent i naturlige medisinske kretser, har effekten av tranebær ikke blitt bekreftet, ifølge Tel Aviv University forsker Itzhak Ofek. Tyttebær og tranebær juice strøk enkelte områder av kroppen med et stoff som hindrer infeksjon og ofte er nyttige for urinveisinfeksjoner.

Asparges

Naturlige leger ofte foreskrive fersk asparges juice for urinveisinfeksjoner. Den anbefalte dosering er 25 ml juice fra friske, unge asparges planter i tre dager.

Gullris

Oker anvendes som et aquaretic, noe som betyr at det fremmer tapet av vann fra kroppen uten tap av elektrolytter. Som et resultat, er det god til å spyle infeksjon ut av kroppen og ofte er foreskrevet for behandling av urinveisinfeksjoner.

Horsetail

Horsetail, noen ganger kalt "flaskekost" eller "dutch rush," ofte er foreskrevet av naturlig helse utøvere for urinveisinfeksjoner. Faktisk har tyske medisinske myndigheter godkjente bruk som et vanndrivende. Som et vanndrivende, kan det være effektivt i spyle urinveisinfeksjoner fra kroppen.

Olive Leaves

Oliven blader ble først brukt medisinsk i Egypt. Oliven blader og trær har en uvanlig sykdomsresistens. På begynnelsen av 1900-tallet, ble et stoff som heter oleuropein identifisert som den forbindelse som ga oliventrær deres sykdomsresistens. Oleuropein finnes primært i oliven blader, og er antatt å være den aktive ingrediensen som hjelper med urinveisinfeksjoner.

Goldenseal

Goldenseal har vist seg å være en antimikrobiell og er effektiv for behandling av urinveisinfeksjoner. Enten tas som et skjær, i kapselform eller som te, har goldenseal en historie med å være god for urinveisinfeksjoner.