Digidexo.com

A Home Wrap rette for Plantar fasciitis

A Home Wrap rette for Plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en av de vanligste årsakene til hæl smerter. Hvis du lider av denne tilstanden er det mest sannsynlig din plantarfascien, den tykke vevet som går på undersiden av foten din, er betent. Det føles omtrent som en stikkende smerte i foten. Denne tilstanden kan føre til mye ubehag. Det er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve hjemme, men du må kanskje søke medisinsk intervensjon.

Is

For å lindre noe av smerten forårsaket av plantar fasciitt, ​​prøv innpakning litt is i en klut. Påfør denne pakken til området av smerte.

Du kan også bruke en frossen vannflaske for masserer området. Rull buen av foten frem og tilbake på flasken. Gjør dette i ca 20 minutter to ganger om dagen.

Apple Cider Eddik

Gjør et papir cut-out i form av hælen. Suge den i eple cider eddik. Sett utskjæringen i skoen din og bruk den hver dag med skoene. Du vil føle lettelse fra smerter i ca tre dager.

Kålblader eller linfrø

Pakk kål blader i den delen av hælen som hadde det vondt. Bruk et ess bandasje for å vikle foten og holde kål på plass. Hold foten innpakket i kål blader i flere timer.

Sug en ost klut i linolje. Pakk hælen og la den i to til tre timer.

Soaking Foot

Prøv soaking foten i boraks eller klorvann. Sug hælen i 30 minutter tre ganger om dagen.