Digidexo.com

Hjem rettsmidler for leddgikt av Knees

Når du er diagnostisert med leddgikt av kneet, kan en eller begge av disse leddene sannsynligvis lider av enten osteoartritt eller reumatoid artritt. Disse inflammatoriske tilstander kan ofte gjøre det vanskelig for deg å komme seg rundt uten å oppleve noen grad av ubehag eller smerte samt et begrenset utvalg av bevegelse på grunn av stivhet. Mens det er mange medisinske behandlinger tilgjengelig for å lette disse forholdene, noen mennesker reagerer positivt på hjem rettsmidler.

Trening

Selv om det kan høres counterintuitive, kan trening ofte gå en lang vei mot å behandle leddgikt av kneet, så bør du vurdere å innlemme en fitness diett i dag-til-dag-aktiviteter. Som blir sagt, kjører en maraton i håp om lettelser stivhet og ubehag forbundet med leddgikt vil sannsynligvis gjøre deg mer skade enn godt, spesielt i begynnelsen av behandlingen. Men lav effekt sportslige sysler, som turgåing, sykling og svømming, kan øke fleksibiliteten i knærne samt bedre støtte kneledd gjennom muskeltonus.

Vekttap

Hvis du arbeider med leddgikt av kneet, og du er overvektig, prøve å ta del i et vekttap program. Den ekstra vekten du bærer er å plassere unødig stress ikke bare på knærne, men også på andre vektbærende ledd i kroppen. Ved å slippe overskytende pounds, reduserer du trykket på knærne og skape bedre mobilitet. Snakk med legen din før du noen gang du starter en diett program.

Andre metoder for Self-Care

Som du innlemme mosjon og vekttap i din daglige rutine, vil du mer enn sannsynlig fortsette å oppleve stivhet og ubehag forbundet med leddgikt av kneet til enten programmet tar full effekt. I mellomtiden, integrere noen enkle egenomsorg tiltak for å lette disse vanlige symptomer.

Både varmebehandling og kald terapi kan lindre smerte mens lindre noen av inflammasjon på grunn av tilstanden. Oppvarming og ising bør gjøres i 15 til 20 minutter av gangen, vekslende mellom de to ekstreme temperaturer.

Dette kan følges opp med ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen eller naproxen, for ytterligere å redusere hevelse, smerte og stivhet. Du kan også være lurt å vurdere en Glucosamine and chondroitin supplement som ofte kan forbedre helsen til knærne og et hjelpemiddel, som en stokk eller knee brace, for å ivareta og støtte knærne mens du arbeider for å avhjelpe tilstanden.