Digidexo.com

Sikreste Fat Burning Diet piller

Piller som lover å forbrenne fett og hjelpe en ned i vekt er alltid populære, men ofte ineffektiv og noen ganger farlig. De er ekstremt tilgjengelig for publikum, mye annonsert, og ofte misbrukt. De er ofte laget for et bestemt bruksområde, for eksempel ved kroppsbyggere som arbeider intensivt, men blir deretter tatt av folk rett og slett på jakt etter en rask måte å gå ned i vekt, noe som kan gi farlige bivirkninger.

Formålet med Fat Burning Pills

Fettforbrenning piller, selv om de jobber på ulike måter, er utformet for å bidra til å øke lipolyse, som er kroppens fettforbrenning metabolisme. Dette gjør at mer fett å være tapt enn normalt, noe som er spesielt ønsket av kroppsbyggere før en konkurranse. De er primært utviklet for å brukes sammen med et intensivt treningsprogram etter spesialiserte forhold. Men de er ofte brukt av andre enn idrettsutøvere, med eller uten et fornuftig kosthold og treningsprogram mennesker.

Fordeler med Fat Burning Pills

Når den brukes under spesielle forhold for sitt formål, de tillater ekstra kontroll over fett tap. Noen piller virker ved å øke kroppens stoffskifte hastigheten, mens andre arbeider ved å blokkere kroppens evne til å absorbere fett. Noen jobber også ved å inkludere ingredienser ment å undertrykke appetitt, eller få deg til å føle deg full.

Farene ved Fat Burning Pills

Piller utviklet for å øke kroppens evne til å forbrenne fett ved å øke stoffskiftet inneholder ofte ingredienser som ligner på Ephedra, som kan gi bivirkninger som høyt blodtrykk, uregelmessigheter i hjerterytmen, søvnproblemer, og selv beslag, hjerteinfarkt, slag eller død . Piller som skal hindre fett fra å bli absorbert ofte forårsake gastrointestinale problemer som diaré, dårlig fordøyelse, oppblåsthet, kramper og oppblåsthet, og kan forstyrre kroppens evne til å absorbere visse vitaminer. De langsiktige bivirkninger for mange av ingrediensene som finnes i fett brenner piller er ennå ukjent.

Aktive ingredienser i Fat Burning Pills

En av de mest farlige ingredienser gang funnet i fett brenner piller var den nå forbudte Ephedra, men andre ingredienser som fungerer på en lignende måte, selv de som høres "naturlig", slik som bitter appelsin, country mallow eller heartleaf, bør unngås . Ingredienser som kitosan og krom er tenkt å være trygge, selv om de langsiktige effektene er ennå ikke kjent. Men disse ingrediensene er heller ikke alltid svært effektiv på å brenne fett. Andre ingredienser som for eksempel CLA (konjugert linolsyre) og guargummi er relativt sikker, men kan frembringe ubehagelige bivirkninger som gastrointestinale problemer.

Hvem bør bruke dem

Mens fett brenner piller er sikkert populært, er de generelt misbrukt og som sådan er ofte ineffektiv eller til og med farlig. Disse typer piller er ofte best overlatt til profesjonelle kroppsbyggere som bruker dem under bestemte betingelser for å oppnå en viss effekt. Allmennheten ville være best rådes til å unngå dem, spesielt når du tar dem uten veiledning eller tilsyn, og i stedet bare trene og følge et sunt kosthold for å redusere fett.