Digidexo.com

Hvordan redusere Under-Eye Hevelse

Hvordan redusere Under-Eye Hevelse


Under øynene oppstår hevelse som følge av væskeansamling under øynene, noe som fører til irritasjon, ubehag og forlegenhet. Enten forårsaket av allergi, sykdom eller for mye alkohol kvelden før, puffy øyne er ubehagelig og skjemmende. Hjem rettsmidler gi lindring fra hevelse og rødhet forbundet med sporadiske poser under øynene. Hvis under øynene hevelse er et vanlig problem for deg, kan midlertidig lindring bli funnet før konsultere ytterligere med en lege.

Bruksanvisning

Øyeavstand

•  Fukt en vaskeklut og legg den i kjøleskapet.

Legg ned med hodet støttet opp med en ekstra pute for å holde det hevet over ditt hjerte. Plasser en kald agurk skive på hver lukket øye. La agurk skiver på plass i 10 minutter for å redusere hevelser i under-øynene og øyelokk.

Fjern agurk skiver og kast. Ta den kalde vaskeklut ut av kjøleskapet og tørk rundt øyet for å fjerne agurk juice og behandle resterende poser. Hold vaskeklut mot huden i et par minutter i områder der under øynene hevelsen har ikke forbedret.

Pat huden tørr med et ansikt håndkle. Dab øyekrem på huden under øynene ved å bruke pute av lillefingeren. Påfør en krem ​​laget spesielt for å redusere hevelse rundt øynene.