Digidexo.com

Hvor lenge kan Skabb Egg Live?

Hvor lenge kan Skabb Egg Live?


Når et menneske kontrakter skabb "menneskelig klø" midd, kan han bli infisert på ubestemt tid så lenge tilstanden går ubehandlet. Egget syklus av en kvinnelig skabb midd er veldig kort i forhold til hennes generelle livssyklus. Skabb egg bare eksisterer for en kort tid, etter som de klekkes og gå gjennom to forskjellige inkarnasjoner før den voksne midd er klar til å avle og legge flere egg.

Den Skabb Mite finner et hjem

Alt som trengs er en impregnert kvinnelige skabb midd for å forårsake et helt angrep på menneskekroppen. Når den kvinnelige midd finner en egnet habitat på den menneskelige verten - som regel hvor hudfolder berører hverandre, slik som skurkene i albue, webbing av fingrene, mellom skulderbladene, og under breasts-- hun danner en "hule", der hun begynner å legge sine egg.

The First Cycle

Skabb egg ta mellom tre og fire dager å klekke. Trebente larver dukke opp og gjøre veien til hudens overflate, forming kortere Burrows kalt "molting poser." Larvestadiet varer mellom tre eller fire dager, hvoretter midd molts til en fire-legged nymfe.

The Adult Skabb Ankommer

Den skabb nymfe igjen molts - denne gangen til en voksen midd som er klar til å rase. De uskyldige mannlige midd somle i grunne groper i huden, avventende sin tid og fôring av den menneskelige vert. Når midd finner kompis, skaper den nylig impregnert lus en ny hule av hennes egne og begynner å legge egg. Skabb midd bo hvor som helst mellom en og to måneder, og i denne tiden lå de to eller tre egg daglig. Men bare ti prosent av disse eggene klekkes. De fleste skabb infeksjoner er et resultat av en minuscule antall kvinnelige skabb midd.

Behandling av skabb

Skabb midd og deres egg kan effektivt utrydde på menneskekroppen ved bruk av scabicides inneholdende permetrin eller crotamiton. Disse aktuelle lotions er igjen på kroppen i rundt åtte timer, etter som de er vasket av.

Hindre reinfestation

Selv om skabb ikke kan legge egg overalt ellers, men i sin hule, kan de overleve i 72 timer uten en menneskelig vert. Selv etter en menneskelig infestation er utryddet, personlige ting som sengetøy, klær og sengetøy må vaskes i varmt vann og tørket på varmluft. Elementer som ikke kan vaskes, kan lagres i plastbeholdere for et par dager.