Digidexo.com

Tegn og symptomer på urin infeksjon i svangerskapet

Tegn og symptomer på urin infeksjon i svangerskapet


Urin infeksjoner er også kjent som urinveis eller blære infeksjoner. Gravide kvinner er mer mottakelige for infeksjoner i urin svangerskap på grunn av trykket fra livmoren på blæren. Ifølge American Graviditet Association, kan ubehandlet urininfeksjoner føre til en nyre infeksjon, noe som kan føre til for tidlig fødsel.

Brenning

En av de første symptomene mange kvinner legger merke til er en brennende følelse ved vannlating. Den brennende følelse kan være mild, men for noen kvinner, er det alvorlig og kan føre til urinering å være svært smertefullt.

Endring i Urin Vaner

Hvis urin vaner plutselig endres, kan dette tyde på en blære infeksjon. Mange kvinner opplever en plutselig trang til å urinere, selv etter å tømme blæren. Mens økt vannlating er et tegn på graviditet, kan det også tyde på en urin infeksjon. I tillegg kan en mangel på vannlating også være et symptom.

Endringer i Urin

I urin infeksjoner, urin vanligvis ser skyet, har en stygg lukt eller ser ut til å skumme. Selv om dette kan oppdages på noe tidspunkt i løpet av dagen, er det mest utbredt med morgenurin.

Feber eller frysninger

En urin infeksjon kan noen ganger være ledsaget av feber eller frysninger. Dette er mer vanlig med en nyre infeksjon, noe som krever rask legehjelp, særlig i svangerskapet. Feber i svangerskapet bør rapporteres til legen din.

Ømhet eller smerte

Urin infeksjoner kan føre til ømhet i området av blæren. Smerte kan også forekomme i form av kramper i nedre del av magen eller nedre del av ryggen.

Misforståelse

Noen gravide kan utvise alle disse symptomene eller en kombinasjon av bare noen få i løpet av en urin infeksjon. Det er imidlertid mulig å ha en urin-infeksjon og ikke har noen symptomer. Dette er referert til som en asymptomatisk infeksjon og krever den samme behandling som infeksjoner som viser symptomer.