Digidexo.com

Postmenopausale Joint Pain

En kvinne er ansett for å være postmenopausal når hun har gått et helt år uten en menstruasjon. Offisielle overgangsalder og post-menopause inntreffer samtidig. Når en kvinne slutter mensen for godt, er hun tilbøyelig til å oppleve leddsmerter, noe som skyldes mangel på østrogen i kroppen hennes.

Joint Pain

Som en kvinnes østrogennivåene reduseres, er hun mer sannsynlig å oppleve leddbetennelse og smerte, samt muskelstivhet. Kvinner som tar hormonbehandling erstatning (HRT) oppleve en reduksjon i leddsmerter og en svekkelse av alvorlighetsgraden når det gjelder stivhet og smerte; men det er risiko forbundet med HRT så mange kvinner velger ikke å gå denne ruten.

Anti-inflammatoriske egenskaper Østrogen

Womentowomen.com forklarer at de fallende nivåer av østrogen forverre kroniske betennelser. Østrogen har anti-inflammatorisk egenskaper. Når det ikke lenger er til stede i tilstrekkelige mengder kan det ikke lenger tjener i denne egenskap.

Artrose

De fleste kvinner i overgangsalderen er middelaldrende, slik at deres organer har noen slitasje og kjørelengde på dem. Artrose kan beskjære opp på denne tiden. Artrose medfører også leddsmerter, hevelse og betennelse, som alle skade. Osteoartritt er en degenerativ tilstand som er et resultat av over-brukes i leddene.

Etnisitet

Asiatiske kvinner er på et høyere risiko enn kaukasiske kvinner opplever leddgikt og smerter i overgangsalder fordi de har lavere østradiol (østrogen) nivåer, ifølge Beautyandthebath.com.

Diett

Spise soyaprodukter, som inneholder fytoøstrogener, kan bidra til å redusere leddsmerter og betennelser.