Digidexo.com

Symptomer fra Baby Eksem

Eksem eller atopisk dermatitt, er ikke uvanlig hos spedbarn. En reaksjon forårsaket av immunsystemet, eksem manifesterer seg selv i en rekke måter. Sørg for å ha din barnelege gjøre en riktig diagnose for å finne ut nøyaktig hva babyen din har.

Humper

Små røde nupper kan vises på huden. Fordi de er ofte kløende, og det er vanskelig å holde en baby fra riper, kan de begynne å sive og skorpe over.

Patches

Flekker av skjellete hud kan bryte ut. Disse røde, rosa eller brun-grå merker er bare litt hevet og vanligvis reagerer godt til 1 prosent hydrokortison krem.

Flakes

Kløende flekker kan bli tørr og flassende. Prøv å ikke bade babyen mer enn en gang om dagen og holde badevannet lunken. Ikke la barnet bade i mer enn 15 minutter om gangen.

Effekter

Lange perioder av gangen i barnevogner og bilseter kan forverre eksem symptomer på babyens rygg. Prøv å begrense hennes tid i dem for å holde svette fra å bygge opp på ryggen og hodebunn.

Misforståelse

Ikke forveksle eksem med soppinfeksjon ringorm. Ringorm, mens relativt harmløse, kan spre seg. Behandlingen er mye forskjellig, og det er smittsom til andre.