Digidexo.com

Hva er meningen med Foot Drop?

Hva er meningen med Foot Drop?


Droppfot er preget av en manglende evne til å løfte fronten av foten og kan føre til at foten til å dra når han går. Det er i seg selv ikke er en sykdom, men heller et symptom på en annen underliggende sykdom eller skade.

Andre symptomer

Andre tegn på droppfot inkluderer slapping foten ned eller heve låret høy når du går på en måte som etterligner trapp klatring og smerte eller nummenhet i foten.

Årsaker

Droppfot kan være forårsaket av mange ulike nevrologiske eller muskelsykdommer, inkludert muskeldystrofi, nerveskader fra skade eller sykdom og redundant press på nervene under kneet.

Diagnostisering

Droppfot kan diagnostiseres ved en fysisk eksamen, men en lege kan bestille flere tester, for eksempel en MR eller elektromyografi test, for å måle aktiviteten og funksjon i nerver.

Behandling

Sammen med behandling av den underliggende årsaken, behandling for droppfot inkluderer spesielle bukseseler eller splinter for å bidra til å holde foten i riktig posisjon, nervestimulering terapi, kirurgi og fysioterapi.

Prognose

Hvis den underliggende årsaken kan behandles, er prognosen god; Men hvis årsaken er progressiv, den droppfot vil trolig forbli eller returnere, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.