Digidexo.com

Hva er noen symptomer å se etter i en Repetitive Stress Injury?

Hvis en jobb eller hobby innebærer å gjøre repeterende bevegelser som å skrive eller skjæring, kan en repetitive stress skade utvikler seg. Selv om slitasjeskader er mest vanlig i hender og håndledd, kan de også utvikle dem i leddene i skuldre, hofter eller knær. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, til symptomene se etter i en repetitive stress skade er smerter og betennelser.

Blåmerker

Du kan legge merke til blåmerker eller rødhet i huden i området av felles påvirket av repetitive stress skade.

Betennelse

Skjøten som er berørt av den repetitive stress skade kan bli betent; hvis skaden er et kronisk problem, kan denne betennelsen føre til leddgikt.

Begrenset bevegelse

En repetitive stress skade kan forårsake symptomer som et tap av hele spekteret av bevegelse og begrenset bevegelse i de berørte felles.

Popping

Du kan høre en popping støy når du flytter et ledd med en repetitive stress skade; Dette kan være et resultat av en forvridning av skjøten.

Sårhet

Området rundt skjøten påvirkes av en repeterende spenning skade kan bli sår eller øm å ta på, særlig på slutten av dagen.

Hevelse

En repetitive stress skade kan føre til væske til å bygge opp i området av de berørte felles, noe som kan resultere i symptomer som hevelse.