Digidexo.com

Differin som Acne Cure

Differin er en acne medisiner utviklet for å trenge inn i porene, healing akne som du har for øyeblikket, og arbeider for å drepe eventuelle bakterier i porene som kan føre til nye kviser. Differin er en aktuell salve som påføres ansiktet etter vask. Differin er en reseptbelagte medisiner, så du må se legen din for en resept. Du bør følge legens råd om hvor ofte å bruke Differin gel, når man skal bruke og andre spesifikke doseringsanvisning.

Behandling

Prosessen med å behandle akne med Differin gel kan ta opptil tre måneder. Når du først begynner å bruke Differin, kan akne faktisk bli verre før det blir bedre. Mens dette kan være alarmerende, betyr det ikke at medisinen ikke fungerer. Fortsett å bruke Differin som anvist i minst tre måneder før en beslutning om fortsatt bruk, som det tar 8-12 uker for å se den fulle effekten av medisinen. Bivirkninger og utseendet på akne kan være på det verste for de første dagene av behandlingen med Differin, men hvis du holder deg med medisiner og bruke den som anvist, kan det ha gode resultater.

Side Effects

Alvorlige bivirkninger fra Differin bruk er sjeldne. Vanlige bivirkninger er tørr hud, rød hud og sprekkdannelser og flassende hud. Differin kan også føre til økt følsomhet for sollys, så du bør øke solkrem bruk og unngå sunlamps og andre enheter som kan få huden til å brenne.

Hvorfor fungerer det

Hudleger mener at akne er forårsaket av hudceller Shedding for raskt, som tetter porene og forårsaker kviser. Differin arbeider for å forsinke prosessen med Shedding hudceller og for å rense porene, noe som reduserer synligheten av akne tiden til stede og blokkerer utviklingen av nye kviser.