Digidexo.com

Hvordan bruke Kinesio Tape for Tennis Elbow

Hvordan bruke Kinesio Tape for Tennis Elbow


Tennis albue er en frustrerende og vanlig skade oppleves av mange enkeltpersoner. Det reduserer omfanget av bevegelse og styrken av det påvirkede arm. Kinesio tape kan brukes til å vikle albuen, redusere betennelse og støtte den skadde armen. Det er populært fordi det ikke begrenser omfanget av bevegelse og er lett. Det er flere tiltak du kan ta til å anvende Kinesio tape.

Bruksanvisning

•  Skjær en "Y" stripe av Kinesio tape. Legg ut en stripe av tape som er lang nok til å dekke lengden fra håndleddet til et sted en tomme under albuen. Ved hjelp av saks, klippe ned midten av båndlengden kloke og stoppe en tomme fra slutten. Båndet bør ha to lange strimler festet til en en-tommers anker.

Påfør ankeret båndet og en av strimlene. Med armen holdt rett ut og håndflaten vendt ned, bruke 1-tommers basen del av Kinesio tape til håndleddet uten stretch. Gni godt ned for å bruke lim. Trekk en av de lange strimler opp og langs underarmen håndleddet flexors og strekke om lag 25 prosent av sin tilgjengelige 40 prosent stretch. Påfør den siste tomme av tape uten stretch. Gni tapen ned for å stille limet.

•  Påfør andre strimmel av "Y" tape. Ved hjelp av de samme metoder som strekker seg med den første strimmel, gjelder den andre strimmel parallelt med den første slik at de er omtrent en halv tomme fra hverandre. Gni ned for å sette limet.

Påfør den endelige anker taping. Mål og kutt en 3-tommers stykke Kinesio tape. Strekk tapen til sin 40 prosent stretch kapasitet og gjelder for øvre underarm. Båndet bør være på toppen av de to strimler og den siste centimeter av strimlene bør vise ved albuen. Gni hardt ned på toppen av båndet.