Digidexo.com

Livmorhals Myelopati Treatment

Cervical myelopati er degenerasjon av ryggmargen. Som vi alder, leddene og skivene i ryggmargen påløpe slitasje; leddgikt kan sette inn, eller plater kan gli ut av sin posisjon og stikker. Dette degenerasjon kan forårsake smerter og press på nervene. Avhengig av alvorlighetsgraden av cervical myelopati, kan behandlinger varierer fra hjem rettsmidler til invasiv kirurgi.

Milde Cases

Milde tilfeller kan behandles med hjem rettsmidler, for eksempel en varm dusj, eller over-the-counter medisiner og utstyr. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og aspirin kan hjelpe, så kan en cervical krage bæres rundt halsen. Fysioterapi kan lette cervical myelopati smerter, som kan gå til trening.

Avanserte Cases

Muskelavslappende kan hjelpe med nakke spasmer. Injisert kortikosteroid behandling kan lette betennelse forårsaket av leddgikt. De kortikosteroider som injiseres i mellomrommene mellom ryggvirvlene. I noen tilfeller kan sykehusinnleggelse være nødvendig slik at du kan bli satt i strekk og trykk tatt av spinalnerver. Trekkraft og sengeleie vil vanligvis vare i en til to uker.

Kirurgi

I svært avanserte tilfeller, kan kirurgi være nødvendig å fjerne vev som presser nerver, eller for å smelte sammen for å stabilisere ryggvirvler halsen. Under operasjonen med en frontal tilnærming, går en kirurg i kroppen gjennom forsiden av halsen og fjerner overflødig bein eller utstående plater. Etterpå, rekonstruerer kirurgen halsen med metallmateriale eller med bein fra andre deler av kroppen. Kirurgi med en back tilnærming, kalt laminectomy, innebærer en kirurg fjerne benet over spinalkanalen.