Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Dominos Pizza

Hvordan spise sunt på Dominos Pizza


Spise sunt på Dominos Pizza er ikke så vanskelig siden du kan få alle de grunnleggende mat grupper - brød, grønnsaker, ost og kjøtt - i et enkelt stykke pizza. Men du trenger å vite hvordan hver ingrediens tall i bildet og følgende vil gi deg en oversikt over elementene på Dominos Pizza menyen.

Hvordan spise sunt på Dominos Pizza

Bestill skiver fra en 12-tommers pizza i stedet for en 14-tommers pizza. Siden pizzabiter er delt inn i åtte stykker, vil 14-tommers pizza slice inneholder mer kalorier og fett enn din slice fra en 12-tommers pie.

har et stykke crunchy tynn skorpe som vil ha 80 kalorier og 3,5 gram fett kontra den klassiske hånd kastet eller ultimate dyp tallerken som har 160 kalorier og 3 og 6 gram fett hhv.

Velg en topping. For kjøtt pålegg, er skinke det beste valget siden det har bare 10 kalorier og 0 gram fett. Pølse inneholder mest kalorier - 45 - og har 0 gram fett. For grønnsaker, har du et bredt utvalg som har 0 kalorier og 0 gram fett. Noen av disse er løk, grønn paprika, sopp, ansjos og jalapeños.

Nyt en side element. En hage frisk salat med 70 kalorier og 4 gram fett eller en grillet kylling Caesar salat med 100 kalorier og 4,5 gram fett er begge gode valg. Men med mindre du legger lett italiensk dressing med 20 kalorier og 1 gram fett eller spise den uten dressing, vil du øke kalorier med over 200 og gram fett med minst 22.

Legg til en annen side element. Breadsticks har 130 kalorier og 7 gram fett, mens Grill Buffalo Wings har 230 kalorier og 14 gram fett.

Hint

  • Vær forsiktig med hvilke salat dressing du velger.