Digidexo.com

Effektiv behandling mot migrene

Effektiv behandling mot migrene


En migrene hodepine kan ødelegge dagen din, fordi det føles som en hammer er nådeløst banket inne i hodet ditt. Det kan være så uutholdelig, fører det ofte kvalme og oppkast. I tidligere tider, de eneste regress mennesker opplever en migrene hadde var å prøve å sove det av, noe som var nesten umulig på grunn av de tøffe effektene av migrene. Heldigvis, nå er det løsninger for å behandle denne lidelsen.

Foreskrevet medisiner

Sammen med behandling av hypertensjon og brystsmerter, er betablokkere som brukes til å forebygge migrene. Det finnes mange former for beta-blokkerer medikamenter imidlertid Propranolol er en av de mest vanlig foreskrevet for migrene. Antidepressiva, slik som Thorazine, Vistril, Compazine, Phenergan og Tigan brukes til å behandle kvalme og oppkast som følge av en migrene, og kan også bidra til å redusere smerte. Ifølge Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM), divalproex natrium (Depakote) er den mest lovende forebyggende behandling for migrene. Opprinnelig opprettet for å behandle epilepsi, som er nært knyttet til migrene, reduserer Depakote alvorlighetsgraden og hyppigheten av migreneanfall. Disse medikamentene bør kun tas hvis foreskrevet av legen din etter at han har undersøkt deg og har bestemt at de er de beste løsningene for din migrene.

Livsstil

Ofte er en migrene et resultat av dårlig livsstil. Ikke sover nok er en vanlig bidragsyter av migrene. For å unngå dette, kan du prøve å få minst 7 eller 8 timers søvn hver natt. Overdreven alkoholbruk fører ofte til en bakrus som induserer migrene. Avstå fra å drikke alkohol eller begrense inntaket for å unngå denne konsekvens. Uopphørlig bekymrings eller stress kan også føre til en migrene. Gjennomføre en daglig øvelse diett for å redusere stress nivå og prøve å unngå stressende situasjoner for å redusere risikoen for å utvikle en migrene. Finne positive utsalgssteder eller utvikle en hobby, som å lese for å lette stress og bekymring. Til slutt, spise riktig, som hopper over eller forsinker måltider kan utløse migrene.

OTC medisiner

Det er over-the-counter (OTC) medisiner som du kan ta for å redusere symptomene på migrene. Disse er mest nyttig hvis din migrene er sjeldne, og er ikke så alvorlig. Ikke vent til migrene har fullt utviklet før du tar medisinen. I stedet bruker den på utbruddet av migrene. Excedrin Migrene er en av de mest populære OTC medisiner utviklet for å behandle migrene. Følg instruksjonene på flasken før man spiser piller, og deretter prøve å finne en stille og mørkt hvileområdet for å komme seg. Hvis OTC medisiner ikke klarer å lindre migrene eller om dine symptomer og migreneanfall vedvarer, er det på tide å se en lege, som kan foreslå riktig behandling for deg.