Digidexo.com

Urter for å krympe Fibroids

Livmor fibroids er godartede svulster som vokser i slimhinnen i en kvinnes livmor. Selv om disse muskuløse svulster er ikke kreft, kan de forårsake en rekke medisinske problemer som fører til infertilitet, smertefulle menstruasjonskramper, og kraftige blødninger. Noen fibroids er nonthreatening og er små og vanskelig å oppdage. Men som de vokse seg større og bli mer smertefullt, kan kirurgisk fjerning være et alternativ for noen kvinner. Med mindre en lege har oppmuntret kirurgi for å fjerne fibroids, kan mange kvinner effektivt behandle livmor fibroids naturlig med urter.

Årsaker

Uterine fibroider kan være forårsaket av flere faktorer. Det er genetiske koblinger til en historie av livmor fibroids i en persons familie. Men er den vanligste årsaken til fibroids grunn av kosthold og en kvinne generelle helse. Overvektige kvinner over 40 er spesielt mer utsatt for livmor fibroids. Livmor fibroids er også forårsaket av høyere enn normale østrogennivå.

Diett

Før du begynner noen urt eller helhetlig behandling for livmor fibroids, er et riktig kosthold viktig i forebygging livmor fibroids. Kvinner bør redusere inntak av natrium, øke fiberinntaket, og investere i kvalitet multivitaminer høy i jern for å korrigere en jernmangel. Omega-3 fettsyrer er essensielle, sunt fett som fremmer sunn leverfunksjon ansvarlig for å redusere livmor fibroids symptomer. Mat rik på vitamin B som hele korn, ris og melasse kan bidra til å redusere fibroids symptomer i tillegg.

Behandling

Livmor fibroids kan fjernes eller krympet med kirurgi. Hysterektomier er bare oppfordret for store svulster som kan forårsake blæreproblemer og smertefulle kramper. Andre alternativer er p-piller som hjelper i å stabilisere en kvinnes østrogennivå. Alternative behandlingsalternativene består av urter, akupunktur, yoga og meditasjon.

Behandling Livmor Fibroids med urtete og urte kosttilskudd

Det er flere urt behandlinger som kan behandle livmor fibroids. Urtete som rød bringebær, kamille, rose hip, golden segl, og chasteberry har blitt rapportert av Herbal Encyclopedia å rense leveren, slik at den kan regulere hormonnivået i kroppen og filtrere ut urenheter i blodet.

Det er sterkt oppfordret til å ta urte kosttilskudd to til tre uker før utbruddet av menstruasjon. Melk tistel, vill yam, klaseormedrue, bee pollen, løvetann rot, eller svart Haw er urter som tas i kapselform som foreskrevet av en helhetlig utøveren.

Andre urte rettsmidler

Andre naturmidler som kan behandle livmor fibroids er lakserolje, som kan fordøyes eller varmet og gnidd på abdomine å lindre kramper under menstruasjon fra fibroids. Matvarer som kan spesielt redusere smertefulle symptomer kan være organisk rå grønnsaker, frisk frukt, sitronsaft, hele korn matvarer, hvitløk og linfrø olje kosttilskudd. Når du tar urte kosttilskudd og spise et sunnere kosthold, begrense bearbeidet mat, salt, kullsyreholdige drikker, koffein og alkohol, og rødt kjøtt.