Digidexo.com

Fish Oil Cure for Migrene

Fish Oil Cure for Migrene


Fiskeolje er påstått å behandle en rekke sykdommer, og en fersk undersøkelse tyder på fiskeolje kan ha nytte dem som lider av migrene.

Migrene er en vanlig lidelse, men folk flest ikke opplever hyppige angrep. For de som lider av konstant migrene, mainstream behandlinger ofte ikke fungerer. Derfor er flere og flere migrene lider seg av alternative behandlinger som fiskeolje.

Hva Er Fish Oil?

Fiskeolje er en kilde for naturlig forekommende omega-3 fettsyrer som finnes i fisk. Omega-3 fettsyrer er essensielle for optimal helse, og fiskeolje inneholder to typer fettsyrer, EPA og DHA, som er tenkt å være fordelaktig.

Fiskeolje fått følgende etter studier av Alaskas inuitter konkluderte med at deres kosthold, tungt på fett fra fisk, sel og hval, var knyttet til den lave forekomsten av hjerteinfarkt. Studiene konkluderte med at høyt inntak av omega-3 fettsyrer spilt en rolle. Senere forskning indikerte at omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Det amerikanske Food and Drug Administration enig. Det gjør at kosttilskudd som inneholder fiskeolje til å bære et merke som sier "støttende, men ikke avgjørende forskning viser at inntak av EPA og DHA omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom."

Store studier

Forskere har gjennomført mer enn et dusin medisinske studier som ser på effekten av fiskeolje forbruk for dem som lider av migrene, men funnene har vært blandet. En 1986 studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition rapportert at omega-3 fettsyrer bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av alvorlig migrene. En nyere University of Cincinnati studie av 15 pasienter med migrene støttet de samme funnene; ni av 15 individer viste reduksjon i frekvens og alvorlighetsgrad av migrene hodepine, mens inntak av fiskeolje.

I 2001, derimot, cephalalgia, en medisinsk publikasjon, utgitt det som da var den største undersøkelsen av fiskeolje effekt på migrene. Studiet av 167 personer som lider av tilbakevendende migrene fant at forbruket av fisk ikke førte til betydelig reduksjon i enten alvorlighetsgrad eller hyppigheten av test fagenes migrene.

I 2004, nevrokirurg Dr. Joseph Maroon studerte fiskeolje effekter på sine pasienter, som ble behandlet for ikke-kirurgiske rygg smerter som degenerative disk sykdom. Maroon spurte sine pasienter til å prøve fiskeolje kosttilskudd i stedet for anti-inflammatoriske medisiner, og han publiserte resultatene av sin forskning i april 2006 utgaven av Journal of Surgical Neurology. For to uker, Maroon pasienter tok 2400 milligram fiskeolje per dag og gradvis minsket deres bruk av anti-inflammatoriske legemidler. Etter to uker reduserte pasienter fiskeolje forbruket til 1200 milligram per dag. Etter en måned, Maroon kartlagt sine pasienter. Av de 125 som svarte på undersøkelsen, 60 prosent rapporterte redusert leddsmerter og 59 prosent svarer at de sluttet å ta anti-inflammatoriske legemidler helt.

Behandling av Migrene

Hvis du bestemmer deg for å behandle migrene med fiskeolje, være trygg på at stoffet er relativt trygt å konsumere i store mengder. Den amerikanske regjeringen har ikke satt en standard for daglig inntak av omega-3 fettsyrer, men legene tyder på at et sunt kosthold bør inneholde minst 5 gram av stoffet daglig (omega-3 kan finnes i andre enn fisk matvarer).

The American Heart Association anbefaler to porsjoner fisk per uke. En 4-oz. servering av laks inneholder ca 1,5 gram fiskeolje. Hvis du velger å bruke fiskeolje som kosttilskudd, er standard daglig dose 1 ts.

Kjøp fiskeoljeprodukter sertifisert til å være fri fra betydelige nivåer av kvikksølv, giftige organochlorines og PCB. Også sjekke for å se om fiskeolje har konserveringsmidler i den. Hvis ikke, må du være klar over at fiskeolje kan harskne på enkelte punkt.