Digidexo.com

Hvordan behandle Earaches Med Akupressur

Hvordan behandle Earaches Med Akupressur


Det er ikke uvanlig å våkne midt på natten med en øreverk eller med et barn klager på at ørene vondt. På denne timen, er det umulig å ta barnet til legen for å utelukke ørebetennelse. Akupressur, en form for tradisjonell kinesisk medisin (TCM), kan være en effektiv måte å behandle øreverk hos voksne og barn. Selv om akupressur ikke kan klare opp en infeksjon, det fungerer som en anti-inflammatorisk og kan fremme drenering av lymfekjertler.

Bruksanvisning

•  Finn en akupunktør som kan behandle pasienter med akupressur metoder. Hvis du har et barn med hyppige øreverk, kan det være lurt å velge en akupressur utøveren som er spesialist i pediatrisk omsorg. Bruk Acufinder.com avanserte søkemotor for å finne leverandører med erfaring på disse områdene (se Ressurser nedenfor).

Jot ned noen notater om dine øreverk å hjelpe akupressur utøveren finner trykkpunkter som vil være mest effektive i å lindre smerte. Bruke ord som "skarp", "kjedelig" og "stråler" for å beskrive din smerte, samt plassering på eller i øret.

Fjern alle øredobber før en akupressur avtale og sørge for at ørene og ren og tørr. De fleste av trykkpunkter som brukes til å behandle smerte i øret er på øret selv.

Gjør deg komfortabel på å undersøke bordet eller stolen at acupressurist gir for deg. Noen trykkpunkter kan stimuleres i opptil 10 minutter om gangen, så du vil ønske å prøve å ikke bevege seg for mye i løpet av den tiden.

Be om et bilde eller diagram og en beskrivelse av trykkpunkter som brukes for øresmerter og hvordan man kan stimulere dem. Disse punktene omfatter områder av øreflippen, ved åpningen av øret, på baksiden av øret der den møter hodet og på ankelen. Når du vet den riktige måten å legge trykk på de punktene, kan du unne deg hjemme etter behov.

Unn deg selv eller barnet ditt for øreverk ved å starte med trykkpunktet som er lengst vekk fra øret selv. Sakte jobbe din vei til de punktene som er plassert der pasienten opplever smerte, da disse områdene kan være svært øm å ta på. Hvis en trykkpunkt synes å lindre smerte mer enn en annen, fokusere på dette punkt for en lengre tidsperiode.

Tips og advarsler

  • Din akupressur spesialist kan feste frø til trykkpunkter som brukes til å behandle øreverk å lette egenbehandling. Frø er små metallkuler som gjør det enklere for pasienter å finne de riktige trykkpunkter og er festet til øret med førstehjelp tape eller bandasjer.
  • Bruk alltid akupressur med legen din viten og samtykke. Sørg for å ha ørene undersøkt for å utelukke infeksjon før du slår til alternativ medisin som akupressur som behandling for dine øreverk.