Digidexo.com

The Eat-Clean Diet for Familie & Barn

The Eat-Clean Diet for Familie & Barn


The Eat-Clean Diet for familie og barn er en vekt-tap diett basert på rene spisende prinsipper utviklet av Tosca Reno, forfatter av Spis-Clean rekke bøker. Reno mistet vekt og oppnådde bedre helse ved å følge en diett som består stort sett av hele matvarer og rammer bearbeidede produkter, mel, sukker og fett.

Spis-Clean Diet Prinsipper

Spis måltider som alltid består av magre proteiner kombinert med komplekse karbohydrater. Bruk fisk, kylling, kalkun eller magert annet kjøtt for protein porsjoner og frukt, grønnsaker og hele korn for de fleste av dine komplekse karbohydrater. For å holde kroppen drevet, men ikke over-utstoppet, spise seks små måltider av 300 til 400 kalorier om dagen to til tre timer fra hverandre. Drikk mye vann, og inkludere sunt fett som de fra fisk, nøtter, avocado, frø og olivenolje.

Kutt ut det meste pakket matvarer for å unngå bearbeidet elementer som de som er laget med hvitt mel og sukker og noen matvarer som inneholder kjemikalier eller konserveringsmidler. Ikke spis noe mettet eller transfett, og eliminere matvarer med lite eller ingen ernæringsmessig verdi, for eksempel brus, søtsaker og godteri.

Måltider på denne dietten kan være familievennlig: hel-korn toast spres med naturlig peanøttsmør og søte bær med lettmelk til frokost, nøtter og baby gulrøtter for en mid-morgen snack, en lunsj med kylling nuggets laget med kyllingbryst biter belagt med egg og hele korn brødsmuler og lett sautert i olivenolje med bakte potetskiver, et jordbær og banan frukt smoothie på ettermiddagen, en middag av laks med herbed brun ris og en sjenerøs salat til middag og dessert av søt tørket frukt blandet med granola, nøtter og yoghurt.

Slik fungerer det

Holde stoffskiftet churning ved å spise et lite måltid før du får altfor sulten. Konsekvent drivstoff kroppen din med næringsrik mat i kombinasjon av magre proteiner og komplekse karbohydrater for å oppmuntre til å brenne hva du spiser. Avskrekke overflødig kalorilagring ved å stikke til hele matvarer og unngå bearbeidet og raffinerte produkter. Støtte kroppens systemer for å eliminere avfall ved å drikke to eller tre liter vann om dagen. Legg øvelse til hver dag for å støtte vekttap.

Betraktninger

Forbered sunne, bærbare snacks på forhånd som helt naturlig trail mix laget med frø, nøtter, tørket frukt og en liten porsjon små mørke sjokoladebiter og del dem ut i zip-poser for enkel tilgang for alle familiemedlemmer. Gjør ekstra av noen få sunne måltider og holde noen porsjoner i fryseren for sunne måltider på hektiske dager. Finn en butikk nær deg som selger alle naturlige matvarer; mange av disse butikkene selger sunne pizza, pølser og taco og andre familievennlige fare i tillegg til organiske og naturlige hele matvarer.

Begrensninger

Mens Eat-Clean Diet er høy i ernæringsmessig verdi, begrensninger av denne dietten til stort sett hele matvarer kan gjøre det vanskelig for noen familier å holde seg til det for alle måltider på grunn av den ekstra tiden som trengs for måltid forberedelse. Dietter som American Heart Association No-Fad Diet og Mayo Clinic sunn vekt Diet følge lignende ernæring retningslinjer, men har ikke så mange restriksjoner på bearbeidet mat eller hvilke typer proteiner tillatt. Mens kalori teller er også lik på disse diettene, de seks små måltider foreslått på Eat-Clean Diet kan være vanskeligere å opprettholde langsiktig enn mer tradisjonelle spise planer med færre måltider.