Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for å redusere cellulitt

Kampen for å redusere cellulitter er en kamp som mange kvinner er villige til å kjempe. De er så villige til å prøve noe som mange har avviklet å kle seg i cellofan wrap. Noen går så langt som å ha plastisk kirurgi for å fjerne denne stygge kjøtt. Her er hvordan du kan bruke eteriske oljer for å bidra til å redusere forekomsten av cellulitter.

Bruksanvisning

Velg oljer klokt. Når du velger essensielle oljer for cellulite reduksjon, sørg for at du har valgt å kjøpe fra en pålitelig selskap, og at du kjøper kvalitet oljer.

Velg essensielle oljer som vil arbeide for å fukte og mykgjøre huden, noe som gjør det plumper. Dette plumping vil gjøre at huden ser friskere og fyll gropene. Velg oljer som sitron, einer, lavendel eller grapefrukt.

Bland oljer. Før blanding eteriske oljer, må du først legge en transportør olje som base. Bland ikke mer enn fire essensielle oljer sammen på en gang, ved hjelp av bare tre dråper av hver. Påfør kombinasjonen for huden din daglig etter en dusj eller bad for best resultat.

Unn deg selv. Gi deg selv en oljebehandling vil arbeide for å stimulere huden din og bidra til å fornye gamle celler. Du kan virkelig unne deg selv ved hjelp av en håndholdt massasje å massere oljer inn i huden din, og gir deg dypere penetrasjon. Massasje og olje behandling virker sammen for å gi et jevnere utseende.

Legg inn din blandingen til badevannet og ta en fin lang avslappende bad.

Spis sunt og trene. Kombiner eteriske oljer med et godt treningsprogram og et sunt kosthold for best resultat.

Tips og advarsler

  • Bruk av essensielle oljer hjelpere i å bryte ned giftstoffer under huden. Når disse giftstoffene brytes ned, begynner huden å utvikle en mykere look. Men alene er bruken av essensielle oljer ikke nok til å redusere forekomsten av cellulitter.