Digidexo.com

Vekttap Supplements som fungerer Fast

Ifølge American Sports Data, en studie i 2004 viste at 49 prosent av amerikanerne har prøvd på et tidspunkt for å miste minst fem pounds og bare 20 prosent av dem funnet betydelig suksess. Med dette i bakhodet, er det ikke rart at vekttap industrien blomstrende og folk er alltid på utkikk etter en måte å miste vekt raskt. Noen kosttilskudd på markedet har blitt favoritter av folk som er ute for å gjøre nettopp det.

Bitter Orange

Bitter appelsin er en diett supplement som inneholder synephrine og octopamine, kjemikalier som ligner på efedrin i ephedra. Det er spioneringen som den "nye ephedra" siden ephedra ble tatt ut av hyllene på grunn av sin helsemessige risikoer. Dessverre bitter appelsin har lignende helserisiko, ifølge Mayo Clinic.
Den aktive bestanddel synephrine er kjent for å øke energiforbruket og redusere matinntak ved å redusere gastrisk motilitet. Imidlertid kan disse kjemikaliene også føre til høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt har blitt et populært kosttilskudd på grunn av sin evne til å bidra til å brenne fett uten bivirkninger. Det har blitt brukt til ulike formål i generasjoner i Kina, og er lett tilgjengelig over hele verden nå. Grønn te fungerer som en fettforbrenner og metabolisme booster uten å øke hjertefrekvensen, og det er tenkt å bidra til å forebygge hjertesykdom, kreft og leverproblemer.

Acai Berry

I de senere årene acai Berry produkter har blitt populært for sine mange antatte bruksområder. Produktet, vanligvis selges i en juice eller pulverisert form, kommer fra acai palmetre og sies å øke energinivået, være en kraftig antioksidant og hjelper med raskt vekttap. Ifølge ABC News, har legene sagt acai er sunt, men kan ikke være noe bedre enn å spise noen annen sunn mat. Noen attester hevder at acai har jobbet for å hjelpe dem slippe 30 pounds i mindre enn en måned.

Betraktninger

Ifølge WebMD, vekttap kosttilskudd er ikke en kur-all, og best resultat vil trolig oppnås ved en kombinasjon av sunt kosthold og mosjon. Selv om disse og andre kosttilskudd kan sikkert hjelpe til med hastigheten på vekttap, har ingen vist seg å overstige bevist banerekord på aerobic trening.