Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle Blisters

Blemmer kan komme fra en solbrenthet, trange sko gni seg mot huden din, bug biter som du skrape for mye, og noen eller noe klyping deg for hardt. Blemmer vondt, klør og er veldig irriterende. De er ømme flekker som fyller opp med væske og brast veldig enkelt. Det er mange måter å lindre smerte og kløe fra blemmer, inkludert naturlige, billige hjemme rettsmidler. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker hjemme rettsmidler for å behandle gnagsår.

Bruksanvisning

•  Ta en bandasje og rekvisitt som et telt. Plasser "tented" bandasje på blemmene. Ved å gjøre dette vil du ha dem dekket og la blemmer til å "puste" eller luft ut. Blemmer og kutt leges bedre når de blir eksponert for luft. Du ønsker ikke blemmer eksponert for luft hele tiden fordi du ikke ønsker å risikere smitte.

Bruk en dobbel jobb bandasje. Du kan kjøpe disse typer bandasjer til din lokale stoffet butikken som har en antiseptisk i dem. Dette demper ikke bare blemmer, men også renser dem.

Påfør en kald, våt vaskeklut til blemmer. Du kan også suge blemmer i et badekar. Dette vil bidra til å lette kløe. Du ønsker å gjøre alt du kan for å lette kløe fordi skrape blemmer vil bare skade mer.

Hold en havremel gjennomvåt vaskeklut på vabler i minst 15 minutter. Du kan også ta en havremel bad og suge blemmer i den. Du kan kjøpe en havremel pulver eller lage din egen havregryn løsning. Å lage din egen havregryn løsning vikle en kopp med havregryn i en klut og kok til den er myk. Du kan bruke havremel gjennomvåt klut som en svamp under bading. Hvis du bruker havremel gjennomvåt klut som en svamp du ikke ønsker å bruke såpe med den.

Lag en pasta av natron ved å blande den med vann. Legg til mer eller mindre for ønsket lime. Påfør natron lim til blemmer og la det sitte. Det beste alternativet ville være å forlate natron lim på vabler over natten.

Tøm blemmer. Noen leger vil si ikke å renne på grunn av risiko for infeksjon, men noen leger sier også at hvis det er mye press på blemmer og avhengig av beliggenhet, er det en god idé å renne. Hvis blemmer er på en finger, tå eller under en spiker og deretter gå videre og avløp. Sørg for at du til å tørke av blemmer og en synål med alkohol før du bruker den til pop blemmer. Prikk blemmer et par ganger nær kanten og deretter sakte og forsiktig presse ut væsken.

Bland en spiseskje. av salt i en liter vann. Fukt en klut med saltvannsoppløsning og bruke den til blemmer.

Tips og advarsler

  • Hold ut av solen eller holde blemme ut av solen.
  • Bo på et kjølig sted vekk fra varmen. Heat vil gjøre blemmer klø mer.
  • Bruk bomull klær.
  • Være pasienten fordi det vil ta opptil en uke eller mer for blemmer fluider til å bli absorbert inn i kroppen.
  • Unngå å bruke sterke såper på eller rundt blemmer. Bruk milde såper i stedet.
  • Ikke skrap blemmer fordi det vil bare gjøre det verre og øke din smerte.
  • Ikke ha noen klær laget av ull eller akryl fordi disse typer stoffer vil gjøre blemmer klø mer og gjøre det vondt mer.
  • Se etter tegn på infeksjon. Enhver form for rødhet, røde striper eller puss i en popped blemmer bør behandles av lege.