Digidexo.com

Watch Batteri & Gjenvinning

Watch Batteri & Gjenvinning


Sjekk batteriet er små, runde, sølv farget og permanent forseglet. På grunn av sin form og størrelse, er de ofte kalles knapp celle eller mynt celle batterier. De brukes i armbåndsur, lommekalkulatorer, kameraer, høreapparater og andre mindre elektroniske enheter. Sjekk batteriet er nesten alltid ikke-oppladbare og bør resirkuleres fordi de inneholder farlige materialer.

Sammensetning

Watch batterier eller knapp celler er produsert med ulike komposisjoner. En vanlig klokke batteriet er sølvoksyd, som ofte blir resirkulert for ekstraksjon av edelt sølv. Imidlertid er andre knapp-cellebatterier bestående av tungmetaller som kvikksølv, kadmium, sink og lithium som resirkuleres for å hindre forurensning til omgivelsene.

Resirkulering

Bekymring over farene ved kvikksølv bedt myndighetene i USA for å begrense salget av kvikksølv oksid batterier i 1996. Men, Environmental Protection Agency (EPA) advarer om at knappceller har lov til å inneholde lave nivåer av tilsatt kvikksølv for å hindre innvendig korrosjon. Se batterier inneholder også flere tungmetaller og andre giftige stoffer som er skadelig for mennesker og miljø. Av disse grunner EPA anbefaler at klokke batterier og andre knappeceller resirkuleres snarere enn kastes. Trekke ut tunge og edle metaller, sammen med enkel håndtering, gjør watch resirkulering batterier lønnsomt for noen selskaper.

Fjerning av batteri

Å erstatte en klokke batteri, må bakdekselet fjernes som ofte krever et spesialverktøy. Hvis du ikke klarer å gjøre det, vil mange forhandlere erstatte et brukt batteri uten ekstra kostnad når du kjøper en ny. Leverandører kan kvitte deg med det gamle batteriet hvis de bruker et resirkuleringsprogram.

Håndtering

Nye og brukte klokke batterier er trygt å berøre fordi de er forseglet fra fabrikken, sikkert inneholder farlige materialer inne. Aldri håndtere et korrodert batteri. Dersom korrosjon er synlig, bruke ikke-metalliske pinsett eller gummihansker for å plassere batteriet i en plastpose eller container. Ved oppbevaring for resirkulering, sikre batteriene lagres i et resirkulerings trygg container helst med elektrisk tape rundt hvert batteri. Hold klokke batterier utilgjengelig for små barn som de utgjør en kvelningsfare.

Recycle Steder

Interstate Batteries samle alle typer knapp celle ved sine All Battery Senter store steder over hele USA, uten kostnad. Noen større kjedebutikker aksepterer de fleste oppladbare batterier, men kan også ta engangsbruk klokke batterier eller vet hvor du skal kvitte deg med dem. Nettstedet Earth911.com lar besøkende til innspill deres postnummer eller adresse for noen amerikansk sted, og gir en oversikt over batterigjenvinnings depoter i nærheten. Mange byer har farlig avfall drop off steder i løpet av året. Sjekk lokale og statlige oppføringer for miljøtjenester.