Digidexo.com

Amming & Fenugreek

Amming & Fenugreek


Bukkehornkløver er en plante dyrkes i India, England, Egypt og Marokko. Det er en urt som vokser pods som inneholder frøene. Bukkehornkløver frø er en gulbrun farge og brukes til å lage de bukkehornkløver kosttilskudd. For mange år, har amming kvinne brukt urt å forbedre sin melk forsyning. Men urten har ennå å bli skikkelig testet for sikkerhet, spesielt hos gravide og ammende kvinner. Heldigvis har bukkehornkløver blitt brukt lenge nok for leger å katalogisere en rekke av verdifull informasjon.

Funksjoner

Den planta € ™ s frø er knust og brukt i kapsler eller banket inn pille form. Den er tilgjengelig som en te, men denne formen er ikke anbefalt som det er ekstremt bitter. Produktene selges i de fleste butikker der vitaminer og kosttilskudd er solgt.

Funksjon

Ifølge Breastfeeding.com, er kjemikalier i Bukkehornkløver brukes til å stimulere melketilførselen. Men, ingen er sikker på hvordan denne prosessen faktisk fungerer. Kvinner tar stoffet etter at barnet er født, når det er åpenbart at melketilførselen er lav. Bukkehornkløver er tatt helt til melkeforsyningen er gjenopprettet, og deretter avviklet.

Time Frame

Breastfeeding.com sier at bukkehornkløver bør gå på jobb øke motherâ € ™ s melk forsyning 24 til 72 timer etter å ha tatt den første dosen. Etter det, kan moren stimulere melketilførselen på egen hånd.

Side Effects

I hyppige og store doser, kan Bukkehornkløver forårsake alvorlige bivirkninger. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kan Bukkehornkløver føre til at gass, diaré, oppblåsthet og hudirritasjon. Massachusetts General Center for womenâ € ™ s Mental Helse sier de bukkehornkløver kan også forårsake ekstremt lavt blodsukker, sammentrekninger i livmoren, og en lønnesirup-lignende lukt som kommer fra huden.

Advarsler og forsiktighetsregler

Kvinner som har diabetes eller astma bør ikke ta bukkehornkløver som urt alvorlig reduserer blodsukkeret og reduserer puste. Konsultere legen din før du tar stoffet som det kan ha andre mindre kjente bivirkninger. Unngå å ta stoffet for en lengre periode. Se en lege for kontinuerlige problemer med amming.