Digidexo.com

Balansert kosthold for barn i ulike stadier

Balansert kosthold for barn i ulike stadier

Fra fødsel til vi vinke dem av til college, foreldre i dag kamp som mektig som tidligere generasjoner med problemet med å holde barn på et sunt og balansert kosthold. Men det vi nå vet om de potensielle langsiktige helserisikoen forbundet med dårlig ernæring i barndommen gjør finne den rette balansen mer vital enn noensinne. Likevel, med dagens ressurser, er målet lettere å oppnå enn du kanskje tror.

Få informert

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA), anbefales det at barn får en rekke matvarer fra de grunnleggende grupper for å få en ernæringsmessig lyd og godt balansert kosthold. Målet er å få tilstrekkelig porsjoner med korn, grønnsaker, frukt, melk / ost, kjøtt / bønner og oljer for å tilfredsstille et daglig behov. Størrelse, fysisk aktivitet og kalori behov megle hvor mye av hvilke matvarer et barn bør få i en gitt dag. Alder spiller også en viktig rolle i ernæring. Barn under 2 bør følge bare de ernæring planer anbefaling fra sin lege. Og det er de med spesielle behov som har krav vil avvike fra den generelle befolkningen. Barn i slike grupper innbefatter de med tilstander som endrer metabolismen av næringsstoffer gang forbrukes, og, selvfølgelig, de med matallergier. I disse tilfellene spesielt, ville det beste stedet å begynne være med barnets helsepersonell. Besøk også USDA hjemmeside, MyPyramid.com, for detaljert informasjon om et balansert kosthold for barn. En avtale med en ernæringsfysiolog eller registrert kostholdsekspert er et annet verdifullt verktøy for bekymret forelder å bruke i å lage en tilpasset plan for å nå målet om sunn daglige ernæring.

Gjør det til en Family Affair

Bli med barna i deres søken og gjøre god ernæring en livsstil for din familie. Skriv ut fargerike plakater, diagrammer og grafer som tilbys på MyPyramid.com og bruke magneter til å feste dem til kjøleskapet. Planlegg ukesmenyer sammen og handle som en gruppe. Undervise på 3-åringen hvordan du velger den beste tomat fra bunken eller, enda bedre, av vintreet i bakgården. La din 10-åringen ha ansvaret for onsdagens frokost eller fredagens kveldsmat. Stå opp tidlig på lørdag, og hoppe over karikaturene i favør av et besøk til det lokale markedet. Sende barna på en overvåket gatefeier jakten gjennom matbutikk for grønnsaker, frukt eller korn som trengs for den kommende ukens menyer. Har en familie konkurranse for beste menyen idé. Brenne av all den ekstra energien du vil ha fra å spise sunt ved å ta en familie tur, og ta med en sunn piknik lunsj.

Holde det sunt

Hovedvekten bør være på helse og ikke oppnå et bestemt utseende. Oppfordre barna til å nyte den friske tekstur og duft av en hage frisk agurk i stedet fokusere på kaloritelling. Lær dem å nyte det sosiale samspillet på middag så mye som maten, og du vil være godt på vei til å nå målet om et balansert kosthold.