Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt for Kissing in Public

Hvordan overvinne frykt for Kissing in Public


Frykten for å kysse offentlig kalles Philemaphobia, en sosial fobi som er vanligvis forbundet med en traumatisk hendelse i en persons fortid. En person som er redd for å ha folk se dem kysse i det offentlige vil automatisk føle angst når hjernen utløser en tidligere hendelse som er relatert til kyssing som er i ferd med å skje. Mens det er mange forskjellige former for behandling for Philemaphobia, finne en som fungerer for deg er en prosess med prøving og feiling.

Bruksanvisning

•  Bestem om din uvilje mot å kysse i det offentlige er en frykt som kan overvinnes på din egen eller en fobi som trenger medisinsk intervensjon. Å være redd for kyssing fordi det er ubehagelig i offentlig betyr ikke nødvendigvis at dine relasjoner er berørt, heller ikke forstyrre den med ditt daglige liv. Innse at hvis din frykt blir til en fobi, men symptomene dine vil være følelsesmessig (stor angst) eller fysisk (full blåst panikkanfall), og du vil begynne å se sin excessiveness selv.

Sjekk med ditt forsikringsselskap for å se hvilke bord-sertifisert psykoterapeuter er dekket i ditt område. Ring kontoret og fortelle resepsjonist du kan ha Philemaphobia. Finne en terapeut som har erfaring med å håndtere fobier og frykt. En spesiell behandling som kalles kognitiv atferdsterapi brukes til å hjelpe folk med frykt og fobier. Ved hjelp av denne metoden, om lag 75 prosent av pasientene overvinne sin fobi, ifølge National Institute of Mental Health.

Utsett deg selv for din kyssing frykt. Ved hjelp av en utdannet spesialist og partneren din, delta i systematisk desensitivisering, slik at du blir utsatt i terapitime til nettopp det at du er redd for. Dette vil skje gradvis, kanskje først holde hender med din partner i terapitime og deretter snakke om hva du tror vil skje som et resultat av å kysse offentlig. Gjennom gjentatte økter og faktisk kyssing, vil du vitne frykten miste sin makt over deg.

Les bøker og artikler om frykt og fobier. Forstå hvor kyssing angst kommer fra i livet ditt og begynne å helbrede den erfaringen ved å utfordre de negative tankene om kyssing. Spør deg selv hva den verst tenke kyssing scenario ville være og hva som kan skje med deg som et resultat. Ved å gjøre dette, vil du finne bevis som motsier dine tanker om kyssing i det offentlige.

Øv avspenningsteknikker. Sitt komfortabelt med ryggen rett og legger en hånd på brystet og en på magen. Pust inn gjennom nesen og puster ut gjennom munnen sakte. Eller meditere rett før du tror en kyssing situasjon kan oppstå. Uansett hvor du er i øyeblikket, legg merke til hvordan kroppsdeler føler og slappe av spennfylte seg. Hvis du er på tur, konsentrere seg om å være oppmerksom på hvert trinn og føle rytmen av pusten for å slappe av. Bruk guidet bilder og forestille seg en scene der du er i fred. Se en solnedgangen i tankene dine eller late som du lytter til fuglene kvitre, for eksempel. Beroligende bilde av deg selv kan du gi slipp på den forestående angst over kyssing.

Tips og advarsler

  • Lat som du er rådgivning en venn på frykt. Spør deg selv hva du vil si til dem.
  • Jo mer du møter din frykt i det offentlige, jo lettere vil det være å eliminere angst.
  • Vurdere pågående stress-reduksjon klasser, for eksempel yoga eller tai-chi, for å holde deg sentrert.
  • Informere din partner av din kysse frykt tidlig i forholdet, slik at hun ikke føler seg avvist.