Digidexo.com

Tattoo Removal under graviditeten

Tattoo Removal under graviditeten


Når en kvinne blir gravid, kan hun frykter hennes tatovering vil bli permanent vansiret og hun kan vurdere å ha den fjernet før levering. Selv om det er en rekke tatovering fjerning alternativer, fjerne en tatovering under graviditet kan være farlig for både en mor og hennes ufødte baby. Diskutere mulige bivirkninger og helserisikoen ved tatovering fjerning med en helsevesenet profesjonell før du begynner noen behandling prosedyrer.

Kjemisk peeling

Når en kjemisk peeling er brukt på en tatovering, kan den kjemiske løsningen føre til at huden blemme og skrelle av, og dermed fjerne tatoveringen, ifølge Hub Pages. Kjemisk peeling er utført i et legekontor eller kirurgi sentrum som et poliklinisk prosedyre, men på grunn av den potensielle risikoen for infeksjon og hevelse, bør kvinner som er gravide ikke gjennomgå prosedyren.

Dermabrasion

Tattoo fjerning av dermabrasion bruker en sliping instrument for å fjerne overflaten og midtre lag av huden, der tatoveringen blekket har blitt injisert. Blødning er vanlig med dermabrasion, men kan bli redusert hvis cryosurgery, frysing av tatoveringen området, er utført. Kvinner som er gravide bør ikke gjennomgå dermabrasion for tatovering fjerning fordi det må utføres under generell anestesi, ifølge Hub Pages nettside.

Aktuelt Kremer

Aktuell kremer kan kjøpes over disk og brukes direkte på huden daglig for å gradvis eller fjerne en tatovering. Selv rimeligere, kremer fungerer saktere enn profesjonelle tatovering fjerning alternativer og krever en lengre engasjement før resultatene kan bli lagt merke til, ifølge Hub Pages. Når den påføres på huden, kan kremen bryte ned blekk og deretter den er fjernet av immunsystemet. Siden kremen og blekk er absorbert inn i huden, er aktuell tatovering fjerning kremer anbefales ikke til bruk av gravide kvinner.

Laser fjerning

Laser tatovering fjerning innebærer behandling av tatovering pigment direkte med en laser for å bryte pigment i mindre fragmenter, som deretter lett absorberes og fjernes av kroppens immunsystem, ifølge Gateway Laser Center. Laser fjerning kan fjerne profesjonelle og amatører tatoveringer, samt kosmetiske tatoveringer, som eyeliner eller lip liner. Suksessen til laserfjerning er avhengig av den type hud pasienten har, og alderen, farge og størrelse av tatoveringen som skal fjernes. Gravide kvinner bør ikke gjennomgå laser tatovering fjerning siden blekket er absorbert i kroppen og kan overføres til fosteret, ifølge New Look Laser Tattoo Removal og Gateway Laser Center.

Eksisjon

Excision, kan en prosess der en tatovering er fysisk kuttet ut av huden og deretter de resterende huden syes sammen, hell fjerne en tatovering, men kan føre til arrdannelse. Excision er mest effektiv hvis den utføres på en liten tatovering, men kan brukes under flere behandlinger på en stor tatovering, ifølge Hub Pages. I noen tilfeller kan et hudtransplantat være nødvendig å reparere den fjernede hud. Siden området som skal fjernes er injisert med en lammende agent eller krem ​​som kan tas opp i blodet og overføres til barnet, bør gravide ikke gjennomgå en fjerning av tatoveringen sin.