Digidexo.com

Herbal rettsmidler for åreknuter

Herbal rettsmidler for åreknuter


Når du begynner å legge merke til åreknuter på bena eller armene, er det ingenting mer du ønsker å gjøre enn å ta vare på dem umiddelbart. Åreknuter er forårsaket av svake blodpumpende ventiler, så den eneste måten å ta vare på dem med urter er å bruke de som kan hjelpe sirkulasjonssystemet som helhet.

Ansvarsfraskrivelse

Siden det er en sjanse for at de urtene du tar kan forverre allergier eller reagere med medisiner som du allerede tar, er det best å oppsøke lege eller en integrert lege ved bruk av urter.

Åreknuter

Friske vener har sterke ventiler som kan åpnes og lukket til fører blod til hjertet i riktig retning. Blood ryggen opp og forårsaker åreknuter når ventilene begynner å bli svak. Disse svulmende blodårer kan bli kløende og forårsake tunge-følelsen lemmer. Åreknuter fortsette å bli verre med mindre de blir behandlet.

Urter for åreknuter

Gotu kola er en urt som kan forbedre tonen i bindevevet rundt venen, forbedre blodsirkulasjonen og holde venene smidig. Prøv 200mg av gotu kola ekstrakt tre ganger om dagen. Blåbær fungerer på en lignende måte å gotu kola, og det er ofte solgt i samme supplement. Bruk 80mg tre ganger per dag. Hestekastanje reduserer betennelse, hevelse og opphopning av væske i venene. Ta en 500mg dose hver morgen. Druefrøekstrakt kan utfylle disse andre urter i en dose på 150 mg per dag.

Homøopatiske midler

Noen urtebaserte homøopatiske midler kan hjelpe deg med dine åreknuter. Ta en liten dose av 6c (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) tre ganger per dag i rettsmiddel som passer best for din tilstand for en måned om gangen. Ta Aesculus hvis oppblåst årer er lilla og puffy, ledsaget av forstoppelse, varme lyn smerter og en forverring av symptomer i kaldt vær. Hamamelis kan være nødvendig hvis vein problemer har resultert fra svangerskap og de klø og svi. Konsultere en lisensiert homeopat med noen spørsmål.

Sirkulasjonssystemet

Disse urtene kan forbedre sirkulasjonssystemet, og kan brukes i forbindelse med en hvilken som helst av de andre tidligere diskuterte midler. Herbal kjerringrokk, når det tas som en te flere ganger om dagen, kan forbedre sirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene. Sibirsk ginseng kan stimulere blodsirkulasjonen og energi når sin pakke er tatt en gang om dagen i en dose på 300 mg. Prøv disse urtene i minst en måned, men ikke bli overrasket hvis resultatene ta lengre tid å manifestere.