Digidexo.com

Slik hindrer Constant Hoste Fra Allergi

Hoste er måten kroppen beskytter seg mot allergener. Allergener som pollen, muggsporer, kjæledyr dander, og støvmidd kan utløse en hoste. Allergi kan forårsake post-nasal drypp eller en betennelse i bihulene som også kan utløse en hoste. Heldigvis kan du ta skritt for å lindre din hoste og andre allergisymptomer.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en allergolog dersom hosten varer lenger enn 3-8 uker; hvis du også har astma; eller hvis du har ubehandlet nasal allergi symptomer. Allergolog kan være lurt å utføre tester. Hvis allergi er alvorlig, kan han ønsker å få allergi skudd for å hjelpe kroppen din å bygge immunitet mot allergener. Han kan også være lurt å gjøre en lunge lungefunksjon test for å se om din allergisk hoste skyldes astma.

Spør legen din om han antyder forskrivning medisiner for eksempel en oral steroid, Singulair (en leukotrine modifier), Allegra D (en ikke-sederende antihistamin med decongestant), kortikosteroid eller antihistamin nesespray for å bidra til å redusere nasal allergi symptomer, eller en inhalert bronkodilator og kortikosteroider for å åpne luftveiene. Spør også om du bør prøve over-the-counter hoste suppressants å roe hosten, og en medisin med guaifenesin å tynne sekret i luftveiene.

Stopp postnasal drypp. Unngå røyk, støv, pollen, muggsopp, nyklipt gress, kjæledyr og kjemisk og rengjøring røyk. Spør din allergolog om du bør ta en over-the-counter antihistamin-decongestant å stoppe postnasal drypp. Spør legen din for en resept for ipratropiumbromid nesespray som tørker opp nesesekreter. Bruk nasal saltvann spray hver morgen og kveld til å rense allergener og slim ut av nesegangene.

Gjennomføre allergen unngåelse tiltak for å hindre allergisymptomer som forårsaker hosten. Gjør ditt hus støv, pollen- og mugg-fri. Unngå å være utenfor eller åpne vinduer i høy pollen teller dager. Ikke heng tøyet utenfor tørke der det kan samle seg pollen. Dusje og vaske håret ditt hver natt slik at du ikke går til sengs med pollen og allergener som har samlet seg i løpet av dagen. Vask sengetøy i varmt vann for å drepe støvmidd. Ikke la kjæledyret ditt sove på soverommet.