Digidexo.com

Medical Assistant Emnebeskrivelser

Medical Assistant Emnebeskrivelser


Medisinske assistenter hjelpe leger ved å utføre administrative oppgaver, samt håndtering av grunnleggende kliniske oppgaver. De kan jobbe på legekontorer, sykehus og medisinske klinikker, bidrar til å holde ting knirkefritt og effektivt. Mange høyskoler over hele landet tilbyr kurs i ferd med å bli en medisinsk assistent.

Farmakologi

Skoler som Tidewater Community College i Virginia tilbyr kurs som for eksempel farmakologi. Farmakologi lærer elevene hvordan du skal administrere medisiner, hvordan medisinene virker og bivirkninger.

Administrasjon og kliniske ferdigheter

LCO Ojibwe Community College i Wisconsin tilbyr et kurs som lærer studenten om hands-on ferdigheter vedrørende pasientbehandling. Studenten lærer å hjelpe leger med visse prosedyrer i spesialiserte områder, inkludert kardiovaskulære, dermatologi, oftalmologi og pediatri. Studenten lærer også avanserte kliniske teknikker, inkludert medisinering administrasjon og bistå med mindre kirurgiske prosedyrer.

Anatomi og fysiologi

Dette kurset er en grunnleggende forutsetning for mange science-relaterte grader, inkludert medisinsk assistere. Anatomi og fysiologi gir en grunnleggende oversikt over menneskets anatomi med vekt på oppbygging av systemer, slik som hjerte- og karsystemet og luftveiene.

Medisinsk terminologi

Ett av kursene som studentene må fullføre for å bli en medisinsk assistent er et kurs i medisinsk terminologi. Durham Technical Community College i North Carolina beskriver dette kurset som en fordypning av terminologien som brukes i det medisinske feltet, og hvordan den forholder seg til anatomi, fysiologi og behandling av utvalgte kroppens systemer.