Digidexo.com

Hvordan få Disability for ADHD

Attention Deficit Hyperactive Disorder, også kjent som ADHD, er en tilstand som vanligvis finnes hos barn og ungdom som er preget av uoppmerksomhet, impulsivitet og hyperaktivitet. For å møte kravene til sosial trygghet, må de tilhørende nedskrivninger tidligere oppført svekke kognitiv / kommunikasjon fungering, sosial fungering, og personlig fungering.

Bruksanvisning

Request et krav for å søke om trygd. Ring din lokale eller statlige trygdekontoret og be om en søknad for å bli sendt til din adresse eller plukke opp i person.

Samle støttedokumentasjon. Dette inkluderer medisinske funn med behandling notater fra en lege, mental helse profesjonell, og / eller ansatte profesjonell på en psykisk helse anlegget; historisk informasjon, som for eksempel rapporter og evalueringer; og standardiserte tester (prestasjon og IQ-testing). Når du har fullført din skademelding og fått all underliggende dokumentasjon, filen din påstand for uførhet.

Klage hvis funksjonshemming nektes. De fleste uføretilfeller er nektet minst en gang; Men under ankeprosessen de fleste tilfeller er vunnet. Ikke forsøk klagen prosessen alene. Ansette en advokat. Noen advokater har en politikk som betaler er ikke nødvendig med mindre saken er vunnet. Også ved lov er det maksimale som advokater kan lade hvis saken er vunnet.

Tips og advarsler

  • Se i Notering av Nedskrivninger Manual for mer informasjon.
  • Du må være tålmodig. Hele prosessen for å få trygd for en funksjonshemming er ganske lang; det kan ta opptil to år i noen tilfeller.