Digidexo.com

Dietter for barn under 18 år

Dietter for barn under 18 år


Fedme, en gang bare en bekymring for voksne, blir stadig mer utbredt blant barn og tenåringer. Usunne matvaner er gått ned fra voksne til barn, og på grunn av dette, er mange barn under 18 år nå sliter med vektproblemer. Barn trenger å bli vist sunne matvaner og lærte hvordan å lage sunn mat valg.

Low Calorie Diets

Barn under 18 år bør ikke være begrenset fra å spise når de er sultne, og bør ikke nektes alle typer mat. I stedet bør omsorgspersoner tillater barn å spise flere ganger om dagen, tar i mindre porsjoner. Tilbyr barn sunn snacks som frukt, ost, nøtter, veggis pinner og yoghurt vil holde barna fra overspising ved måltidene eller å fylle opp på godteri eller sukkerholdige godbiter. Ved å tilby barn sunnere mat alternativer, vil de ta i mindre kalorier uten å bli nektet mat eller å bli stående sulten.

Low Fat dietter

Barn har de samme ernæringsmessige behov som voksne har, og fett, i moderate mengder er nødvendig i kosten. Sunt fett nytte kroppen og kan finnes i matvarer som laks, nøtter, olivenolje og avokado. En diett som inneholder sunt fett er viktig for et barns utvikling og vekst. Fett som bør begrenses er mettet fett som finnes i meieriprodukter og rødt kjøtt. Barn bør fortsatt bli tilbudt disse matvarene, men i moderate mengder. Barn trenger ikke å spise redusert fett meieriprodukter.

Lav karbohydrat dietter

Barn trenger karbohydrater. Karbohydrater bør utgjøre hoveddelen av ditt barns kosthold. I stedet for å få karbohydrater fra sukkerholdige frokostblandinger, juice og bearbeidet snacks, bør barn få dem fra hele korn korn og pasta, frukt, grønnsaker og hele korn toast og kjeks. Mange mennesker som spiser lav karbohydrat dietter spiser mer protein for å kompensere. Barn trenger protein, men for mye kan skade nyrene. Gode ​​kilder til protein er fisk, magert kjøtt, egg og meieriprodukter.

Diet programmer

Mange ernæringseksperter er enige om at barn under atten år ikke bør settes på en diett, men i stedet bør læres opp til å lage sunn mat valg. Imidlertid er fedme en helserisiko, og hvis et barn trenger til kosthold, er det noen programmer som kan hjelpe. Spark Tenåringer, et nettsamfunn bare for tenåringer tilbyr måltid planer, oppskrifter, kalori tellere og støtte for slanking tenåringer. Dette nettstedet vurderer livsstil av en tenåring, og gir råd og artikler om hvordan å innlemme sunn mat og mosjon inn i en ungdoms liv. Det er også deler der lærere og foreldre kan få råd til å motivere og oppmuntre tenåringer. SlimKids, en annen online-området, henvender seg til barn og tenåringer som ønsker å gå ned i vekt. Diett tips og menyer er tilgjengelig på nettstedet, sammen med attester og støtte fra andre slankere. Et annet område for barn og tenåringer er 45 pund. Dette nettstedet er lik de andre, og tilbyr skreddersydde måltid og diett planer.