Digidexo.com

Holistisk behandling av appelsinhud

Cellulitt er en hudinfeksjon som vanligvis vises på beina, men kan utvikle seg eller spre overalt. Streptokokker og stafylokokkbakterier er de to vanligste årsakene. Hver bakterie frigir et enzym for å inhibere kroppens evne til å stoppe infeksjonen sprer seg. Appelsinhud trenger vanligvis et antibiotikum, men det er helhetlige tilnærminger du kan bruke sammen med allopathic tilnærming.

Typer

Urter som kan hjelpe med healing appelsinhud inkluderer hvitløk, timian, kløyve, goldenseal, calendula (ringblomst) blomstrer og tea tree olje.

Immune System

Styrke immunforsvaret er en strategi for å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen. Spis nutritiously, inkludert en rekke grønnsaker og hele matvarer, og samtidig redusere sukkerinntaket. Du kan også ta solhatt og / eller goldenseal.

Aktuelt

Urter som hvitløk, goldenseal og echinacea brukes internt for å styrke kroppen, men du kan bruke tea tree olje, ringblomst, timian (men ikke olje) og kløyve direkte på såret å fremskynde helbredelse. Goldenseal og hvitløk kan også brukes lokalt. Hvitløk kan være smertefullt hvis appelsinhud er omfattende eller dyp.

Betraktninger

Noen mennesker, særlig de som er utsatt for langvarig eller gjentatte episoder med appelsinhud, finne yoga, akupunktur og / eller akupressur gunstig for å gjenopprette balansen i kroppen og eliminere tilbakefall.

Forebygging / løsning

Forebygging er den beste måten å behandle cellulitt. Være nøye med renhold og omsorg for huden sår, selv små. Styrke immunforsvaret, og ikke klø insektbitt eller utslett.