Digidexo.com

Hvordan lindre det Deprimert Feeling

Hvordan lindre det Deprimert Feeling


Føler nedfor noen ganger er normalt; følelsen av at veien hele tiden er det ikke. Hvis sistnevnte er hva du opplever, bør du søke profesjonell hjelp. Det finnes en rekke strategier som kan bidra til å lette humøret når du føler deg nedfor, blå, trist eller bare "blah"; de er imidlertid ikke ment for å korrigere klinisk depresjon av seg selv.

Bruksanvisning

Åpne gardinene eller vinduer. Mennesker er en del av naturen og trives på solskinn og frisk luft. Når du er inne på jobb eller hjemme, slipper inn naturlig lys. Dette bidrar ikke bare du føler deg bedre, men kan også redusere strømregningen når du slår av kunstig belysning - noe som gjør deg smile enda mer.

Stopp hva du gjør og gå utenfor. Sitte på verandaen din, ta en tur rundt kvartalet, spise en piknik i parken eller gå for en stasjon. Komme ut av din daglige rutine for en stund kan gi deg et nytt perspektiv på ting, og hjelpe deg å slappe av.

Exercise. Fysisk anstrengelse utgivelser hormoner i hjernen som gjør at du føler lykkeligere. En enkel spasertur eller en time på Steppmaskin kan både hjelpe bøye ditt humør. Evamarie Pilipuf av Fleksibilitet Coach nettside sier at stretching før du går til sengs kan føre til en bedre natts søvn. En bedre natts søvn gir kroppen en sjanse til å balansere sine hormoner, inkludert kortisol, noe som har vært forbundet med følelser som stress, depresjon og angst.

Snakk med en venn, eller bare komme seg ut av huset for å være sammen med andre mennesker. Bli med i en månedlig bokklubb på biblioteket, kan du ringe et familiemedlem, eller spise middag med noen venner. Også vurdere å bli med i en støttegruppe for mennesker som opplever depresjon eller snakke med en rådgiver, religiøs leder eller en nær venn om hvordan du har det.

Volunteer. Finn en måte å bli involvert i samfunnet eller donere til en sak om hvilke du er lidenskapelig. Det tar innsats for å finne en frivillig mulighet, komme i gang med det og hold deg til det, men det er verdt å bruke tid og energi når du begynner å føle deg bedre.

Begynn og avslutt med et nytt prosjekt. For eksempel, hekle et teppe, bygge en motor for den døde bilen i oppkjørselen din, ren noe i huset du har vært meningen å gjøre for seks måneder eller arbeide med barnet ditt på en modell av et skip. Fullføre noe konkrete og nyttige øker din følelse av prestasjon.

Spis mindre karbohydrat-pakket, raffinert og lagt-sukker mat. Disse påvirker blodsukkeret negativt. Spis mer fisk og matvarer med mye vitamin B6, som linser, frukt og brun ris, for å forbedre din generelle stemningen.

Skriv ned hva du tenker i en journal. Å få følelsene dine ut på papir kan bidra til å bringe humøret opp.