Digidexo.com

Triks for å bli kvitt Tongue Bakterier

Triks for å bli kvitt Tongue Bakterier


Professor ved New York University College of Dentistry, Andrew Spielman, DMD, Ph.D., sier at bakterier forårsaker 90 prosent av dårlig ånde eller halitosis. De bakterier som befinner seg på tungen og i ferd med å bryte ned matvare frigjør ubehagelig lukt. Et annet tegn på en overflod av tunge bakterier er en tilstand som kalles hvit tunge. Riktig munnhygiene holder tungen bakterier under kontroll.

Skraper

En klar, klebrig film av bakterier og sukkere, kjent som plakk, stadig danner seg på innsiden av munnen. Dette omfatter tungen, spesielt på baksiden av tungen. For å redusere antall bakterier i munnen og bli kvitt dårlig ånde, rengjøre tungen med en tunge skraper to ganger om dagen. Du kan også bruke kanten av en skje eller en tannbørste for å rense tungen.

Gum

Bakterier trives i en tørr munn. Spytt ikke bare holder munnen fuktig, men den inneholder antiseptiske midler og enzymer som dreper bakterier. Å øke spyttproduksjon, tygge tyggegummi. Imidlertid, noen typer av tyggegummi fungere bedre enn andre. Unngå sukker tannkjøtt siden de er dårlig for tennene. I stedet velger en tyggegummi som inneholder xylitol, sukker erstatning. Søtningsmiddel bidrar til å hindre bakterier fra å multiplisere samt stimulerer frelse. Tygging kanel smaken tyggegummi versus andre smaker også bidra til å redusere munnen bakterier.

Vann

Redusere antall bakterier på tungen ved å drikke vann. Når du blir dehydrert, blir munnen tørr og bakterier blomstre. Jevnlig drikker vann hele dagen og holde deg hydrert holder munnen fuktig, og bakterier til et minimum.

Munnvann

Ved hjelp av munnvann en gang om dagen vil drepe bakterier på tungen, men lese ingredienser på flasken før du kjøper. Mange av munnskyllevann er avhengige av alkohol som sin aktive bestanddel. Imidlertid er ikke den beste alkohol bakteriedrepende bestanddel. Bruk munnskyllinger som inneholder sink-klorid, som er mer effektive til å drepe bakterier. Disse munnskyllinger vil være en intens grønn eller blå farge.

Lege

Hvis bakteriene på tungen vedvarer, forårsaker dårlig ånde eller hvit tunge, ta kontakt med en tannlege eller lege. Mens dårlig ånde og hvit tungen kan være symptomer på en overdoser av bakterier i munnen, kan de også være symptomer på mer alvorlige forhold. Kronisk dårlig ånde kan være et tegn på infeksjon, nyresvikt eller leversvikt, mens hvit tungen kan være et symptom på syfilis, de autoimmun lidelse muntlige lichen planus eller leukoplakis.