Digidexo.com

Hvordan Gi en Heparin Injection

Heparin er en antikoagulant brukes for å fortynne blodet og forhindre blodpropp fra forming. Heparin blir vanligvis injisert subkutant i magen. Pasientene får heparin injeksjoner når det er risiko for blodpropp eller har en historie med blodpropp. Pasienter bør oppsøke lege hvis de opplever blåmerker etter å ha mottatt en heparin-injeksjon.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og ta på sterile hansker som kan brukes for en medisinsk prosedyre.

Klargjør dosen av heparin ved å sette den korrekte dosering inn i sprøyten. Dobbeltsjekk pasientens medisinske poster for å verifisere riktig dosering.

Ha pasienten ligge på ryggen med magen utsatt. Se på magen for en injeksjon spot. Du må unngå områder med blåmerker og injisere heparin minst to inches fra navlen og noen arr.

Rengjør injeksjons side ved å forsiktig klappe den med en alkohol pad. Ikke gni alkohol pad på huden.

Sett tommel og pekefinger rundt den valgte injeksjonsstedet og klemmer fingrene sammen for å danne en tykk fold i huden. Hvis telefonen ikke er tykk, kan du knuse huden ved å knipe den.

Be pasienten å ta et dypt pust, og når pasienten inhalerer, stikk nålen inn i hudfolden i en 90 graders vinkel.

Injiser heparin dose sakte, og slipp huden og dra sprøyta rett ut. Trykk en alkohol pad på injeksjonsstedet i noen minutter hvis pasienten begynner å blø.

Kast nålen i en beholder for skarpe gjenstander. Fjerne hanskene og vask hendene.