Digidexo.com

Hvordan bli en bedre person

Hvordan bli en bedre person


En av de stopper langs veien til selv-forbedring er å lære hvordan å bli en bedre person. Utvikle tålmodighet, emosjonell styrke og godhet for dine medmennesker er alle en del av å være den beste "You" mulig. Med konsentrert innsats, kan du bli en bedre person enn du trodde var mulig.

Bruksanvisning

Hold besinnelsen. Livet vil alltid kaste hindringer på din måte. Lære å akseptere dem og gå videre er en av de beste måtene å ta stress unna. Du kan bli en bedre person ved å håndtere stress på en hensiktsmessig, voksen måte i stedet for å bli sint på folk som har uleilig deg.

•  Vær empatisk. Hyggelige mennesker sette seg i den andre personens sko. Hvis tjenesten er litt treg, kanskje det er fordi servitøren har stått i 8 timer og hennes rygg og føtter er ømme. Kanskje hennes pjokk ikke føler seg bra og hun fikk svært lite søvn natten før. Du vet aldri hele historien fra et kort møte med en person. Gi andre fordelen av tvil.

Klag rimelig. Service-orienterte bedrifter ofte leve av credo "Kunden har alltid rett." De er feil. Kunden er ikke alltid rett; noen ganger kunden er ganske urimelig. Du trenger ikke "fortjener" et gratis måltid fordi servitøren glemte å ta med ketchup. Hvis du har et klagemål, lufte det, men være rimelig.

Fight rettferdig. Når kranglet med en annen person (spesielt et familiemedlem) holde seg til emnet. Presentere fakta konsist, og ikke ta opp urelaterte saker som skjedde fire uker fra sist tirsdag. Lytt til den andre personens synspunkt. Det er like viktig som din. Du kan lære å bli en bedre, bedre person ved å bosette argumenter på en rasjonell måte.

Sett andre først. La herjet utseende mamma har parkeringsplass. Stå noen ekstra sekunder holder døren for en eldre person. Ikke avbryte folk når de snakker, eller fullføre sine setninger for dem. Slike små ting, men likevel effekten er umiddelbar og dyp. Hyggelige mennesker gjør en konsentrert innsats for å være snill og sette andre behov over sine egne. Stopp et øyeblikk og tenke hvordan du kan hjelpe noen, og du vil bli en bedre person også.